Στον πάγκο ο Ποντένσε κόντρα στην Τσέλσι

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©Intime

Στον πάγκο ο Ποντένσε κόντρα στην Τσέλσι

Sportal newsroom 15:08 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 25.08.2024

Στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ντάνιελ Ποντένσε, ενόψει της αναμέτρησης της Γουλβς με την Τσέλσι (25/08, 16:00) στο «Μολινό» για την δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Μετά από ήττες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τους διεκδικητές του τίτλου της περασμένης σεζόν, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Γουλβς αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο για τη νέα χρονιά.

Ήταν μια πολυάσχολη αρχή στο νέο έργο του Έντσο Μαρέσκα. Κι αυτό διότι οι Λονδρέζοι αφού υπέκυψαν από τη Μάντσεστερ Σίτι, με 2-0, στη συνέχεια κέρδισαν τη Σερβέτ με 2-0 στον πρώτο αγώνα των play off του Conference League την Πέμπτη.

Από την άλλη, η Γουλβς στοχεύει να επιφέρει άλλη μια ήττα στην Premier League στον νέο τεχνικό της Τσέλσι, για να γευτούν την πρώτη νίκη της σεζόν. Η ομάδα του Γκάρι Ο΄Νιλ σίγουρα δεν ήταν συγκλονισμένη μετά την ήττα από την Άρσεναλ (2-0) και γι' αυτό θα επιδιώξουν το καλύτερο σήμερα (25/08, 16:00) κόντρα στους «μπλε».

Ωστόσο, αυτό οι «λύκοι» θα το κάνουν με τον Ντάνιελ Ποντένσε να βρίσκεται στον πάγκο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πλέον δεν ακολουθεί την Γουλβς στα social media, παραμένει στην ομάδα και περιμένει τις εξελίξεις με την επιθυμία του ίδιου να είναι να αγωνίζεται και πάλι με φανέλα του Ολυμπιακού.

Για την ώρα πάντως, ο ο Γκάρι Ο΄Νιλ τον υπολογίζει κανονικά στις επιλογές του αλλά κόντρα στην Τσέλσι θα τον έχει στον πάγκο. Οπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ο Ποντένσε πέρασε στο ματς με την Άρσεναλ ως αλλαγή κι αγωνίστηκε 15 λεπτά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!