To αινιγματικό ποστ της συντρόφου του Ποντένσε: «Όταν φεύγεις από το σπίτι...» (pic)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

To αινιγματικό ποστ της συντρόφου του Ποντένσε: «Όταν φεύγεις από το σπίτι...» (pic)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:50 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 29.05.2024

Μία αινιγματική ανάρτηση ανέβασε η σύντροφος του Ντανιέλ Ποντένσε, Καΐρα Μπισκόφσκι, αναφορικά με το μέλλον του επιθετικού στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0, βάζοντας... φωτιά στη βαθμολογία της Stoiximan Super League. Ο σύλλογος του Πειραιά όχι απλά εκθρόνισε την Ένωση από την κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά ο ίδιος πέρασε στην τρίτη θέση και πλέον όλα εξαρτώνται από το τι θα κάνει κόντρα στον Παναθηναϊκό, την τελευταία αγωνιστική των playoffs.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ντανιέλ Ποντένσε αποχώρησε ως αλλαγή (όντας εμφανώς κουρασμένος με την επίδοσή του), δίνοντας τη θέση του στον Ζέλσον Μαρτίνς. Ο ίδιος βγήκε από την αριστερή πλευρά του γηπέδου, κάνοντας τον κύκλο μέχρι να φτάσει στον πάγκο. Σε αυτόν του τον περίπατο ο ίδιος, περνώντας από κάθε θύρα, γνώριζε την αποθέωση, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί και να ξεσπάσει σε δάκρυα.

Η κίνηση αυτή άναψε... φωτιές όσον αφορά το μέλλον του Πορτογάλου, με το «λάδι» σε αυτές να το ρίχνει η σύντροφός του, Καΐρα Μπισκόφσκι. Ένα story της στο Instagram συγκεκριμένα, ήταν αρκετό για να προκαλέσει ερωτηματικά όσον αφορά την παραμονή του Ποντένσε. Ειδικότερα, η ίδια έγραψε τη φράση: «Το συναίσθημα όταν φεύγεις από το σπίτι σου. Σε αγαπώ Ντανιέλ», με την ανάρτηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

© Instagram

Θυμίζουμε πως ο Ντανιέλ Ποντένσε επέτρεψε στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2023, έπειτα από 3,5 χρόνια στη Γουλβς. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε με μορφή δανεισμού από το αγγλικό κλαμπ, ωστόσο στη συμφωνία υπήρξε ρήτρα ανανέωσης ύψους 5 εκατ. ευρώ. Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και τα πλάνα της νέας χρονιάς στους Πειραιώτες θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Αυτό διότι το ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα πάρει ο Ολυμπιακός για την επόμενη χρονιά θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνει στον τελικό του Europa Conference League. Aν κατακτήσει το τρόπαιο και εξασφαλίσει μία θέση στον όμιλο του Europa League, τότε ο σύλλογος του Πειραιά και ο Μεντιλίμπαρ θα έχουν μεγαλύτερη ανάσα όσον αφορά τον σχεδιασμό τους.