Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο της Αλ Σαμπάμπ στον Ντανιέλ Ποντένσε

Ντανιέλ Ποντένσε

i

/©Intime

Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο της Αλ Σαμπάμπ στον Ντανιέλ Ποντένσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:28 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 30.08.2024

Ένα ασυναγώνιστο ποσό προσφέρει ως μισθό στον Ντανιέλ Ποντένσε η Αλ Σαμπάμπ, η οποία τα παίζει όλα για όλα προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Γουλβς.

Η περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε εξελίχθηκε σε σήριαλ μες στο καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός εν τέλει φαίνεται πως την εγκαταλείπει. Ο Πορτογάλος άσος είχε πολύ μεγάλες απαιτήσεις και οι Πειραιώτες δεν είχαν σκοπό να ενδώσουν σε αυτές.

Τι ζητούσε και τι σκεφτόταν όμως ο Ντανιέλ Ποντένσε που ανάγκασε τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν μερικά βήματα πίσω; Ο 28χρονος φαίνεται πως ζήτησε πενταετές συμβόλαιο και αποδοχές ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Σε αυτά, φυσικά θα έπρεπε να προστεθεί και το ποσό που θα πρόσφερε ο ελληνικός σύλλογος στη Γουλβς, κάτι που θα έκανε τη συγκεκριμένη μεταγραφή πολύ ακριβή για τα δεδομένα της χώρας.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Αυτό οδήγησε τον Ολυμπιακό στο να υποχωρήσει όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, κάτι που ανέφερε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του. «Αναφορικά με το θέμα του Ποντένσε, μέχρι σήμερα τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο.

Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα. Θα πρέπει να μην ξεφεύγουμε, να έχουμε τον νου μας σε αυτόν και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Μην ξεχνάμε έχουμε και στην ομάδα μας παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αλλά και τα νέα παιδιά», ανέφερε συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών.

Μπορεί, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να μην του έδωσε αυτά τα τρία εκατομμύρια, ωστόσο στο κάδρο υπάρχει η Αλ Σαμπάμπ που πρόκειται να του δώσει σχεδόν τα διπλάσια. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία έχει σκοπό να δώσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Ποντένσε, συν περίπου έξι εκατομμύρια που θα λάβει η Γουλβς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αυτό το ποσό μόνο εύκολο δεν είναι να το προσφέρει όχι ο Ολυμπιακός αλλά οποιοσδήποτε ελληνικός σύλλογος. Άλλωστε είναι πιθανό ο Ποντένσε να αξίωσε τα τρία εκατομμύρια, προκειμένου να πιέσει την ομάδα του Κόλπου να του προσφέρει περισσότερα. Πάντως, οι Πειραιώτες φαίνεται πως κρατούν ανοιχτή την πόρτα τους για τον Πορτογάλο και δεν αποκλείεται να απασχολήσει μελλοντικά.