Το ποστάρισμα του Ποντένσε που έχει προκαλέσει χαμό στα social media (pic)

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©intime

Το ποστάρισμα του Ποντένσε που έχει προκαλέσει χαμό στα social media (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:59 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 29.07.2024

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τη «γέμισαν» με σχόλια που του ζητούν να επιστρέψει στην ομάδα.

Η επιστροφή του Νταντιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό αποτελεί διακαή πόθο των φιλάθλων των Πειραιωτών. Ο βραχύσωμος Πορτογάλος εξτρέμ είναι από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές των οπαδών των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι επιθυμούν να γυρίσει στο Λιμάνι.

Ο Ποντένσε, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσίως την αγάπη του τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (29/7) που... άναψε φωτιές!

Ο 28χρονος εξτρέμ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από το tour προετοιμασίας της Γουλβς, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στους Πειραιώτες, ανέβασε μια φωτογραφία του στην οποία ποστάρει κρατώντας το τρόπαιο του Conference League. Φυσικά η ανάρτηση του Ποντένσε «γέμισε» με σχόλια φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι του ζητούν να επιστρέψει στην ομάδα.

Η ανάρτηση του Ποντένσε: