Βασικός ο Ποντένσε στο παιχνίδι της Γουλβς με την Μπέρνλι

Ντανιέλ Ποντένσε

i

©imago

Βασικός ο Ποντένσε στο παιχνίδι της Γουλβς με την Μπέρνλι

Δημήτρης Χούπης 20:59 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 28.08.2024

Ο Γκάρι Ο' Νίλ ξεκίνησε βασικό τον Ντανιέλ Ποντένσε στο παιχνίδι της Γουλβς με την Μπέρνλι για το Καραμπάο Καπ.

Η Γουλβς υποδέχεται την Μπέρνλι για το Καραμπάο Καπ και ο Γκάρι Ο' Νίλ επέλεξε τον Ντανιέλ Ποντένσε στη βασική ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος στα δύο πρώτα παιχνίδια με την Άρσεναλ και την Τσέλσι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο, ωστόσο απέναντι στους «κλάρετς» είναι βασικός. Ο Πορτογάλος μάλιστα θα παίξει μπροστά μαζί με τους Τσικίνιο και Γκέδες, δύο συμπατριώτες του.

«Ο Κοβάσεβιτς ρώτησε τη Γαλατασαράι για τον Ζαχά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:57 - 28.08.2024

«Ο Κοβάσεβιτς ρώτησε τη Γαλατασαράι για τον Ζαχά»

Ο παλαίμαχος Τούρκος Νιχάτ Καχβετσί έκανε μερικές δηλώσεις οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν αίσθηση, αφού σχολίασε ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ρώτησε τη Γαλατασαράι για την περίπτωση του Γουίλφριντ Ζαχά.

Η ενδεκάδα αναλυτικά:

Πιέζει για Ποντένσε η Αλ Σαμπάμπ - Το ποσό που ζητάει η Γουλβς

Ο Ντανιέλ Ποντένσε παρά την αρχική του επιθυμία να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και οδεύει προς Σαουδική Αραβία. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου Ρούντι Γκαλέτι, ο Πορτογάλος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλ Σαμπάμπ, η οποία εδώ και λίγο καιρό τον έχει από... κοντά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Μάλιστα όπως φαίνεται η αραβική ομάδα έχει έρθει σε επικοινωνία με τη Γουλβς, η οποία ζητάει δέκα εκατομμύρια ευρώ για τον 28χρονο. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία, με τον Ποντένσε σύμφωνα με το δημοσίευμα να είναι θετικός για τη μετακίνησή του στη Μέση Ανατολή.

Στο Νησί όμως φαίνεται ότι έχουν άλλη άποψη, αφού αναφέρεται πως ναι μεν υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά οι συζητήσεις δεν είναι προχωρημένες. 

Ο Πορτογάλος υπενθυμίζεται ότι έχει αγωνιστεί τόσο με την Άρσεναλ όσο και στην αναμέτρηση με την Τσέλσι για την Premier League. Ωστόσο και στα δύο παιχνίδια έχει μπει ως αλλαγή. Ο προπονητής των «λύκων» Γκάρι Ο' Νίλ σε δηλώσεις του που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό είχε τονίσει ότι ο 28χρονος ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου, αλλά ήθελε να δουλέψει μαζί του. Κάτι που τελικά όπως φαίνεται δεν ισχύει αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης θα αποχωρήσει από την Αγγλία.