Ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή οδηγούσε μεθυσμένος με ταχύτητα άνω των 200 χλμ./ώρα και προκάλεσε το θάνατο ενός παιδιού (vid)

Ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή οδηγούσε μεθυσμένος με ταχύτητα άνω των 200 χλμ./ώρα και προκάλεσε το θάνατο ενός παιδιού (vid)

Κώστας Τόπας 12:46 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 14.08.2024

Ο Ράι Βλουτ, ένας 27χρονος Ολλανδός ποδοσφαιριστής που παίζει για την Ουράλ Σβερντλόβσκ Ομπλάστ στη Ρωσία, καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση για το γεγονός ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, με αποτέλεσμα να σκοτώσει ένα τετράχρονο αγόρι.

Σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 27χρονος Ολλανδός, Ράι Βλουτ της Ουράλ Σβερντλόβσκ Ομπλάστ, μετά το γεγονός ότι τον Νοέμβριο του 2021 σκότωσε ένα τετράχρονο αγόρι, έπειτα από υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το αυτοκίνητό του, υπό την επήρεια μέθης.

«Αισθάνομαι μόνο πόνο, πολλή λύπη. Πρέπει να το κουβαλάω για το υπόλοιπο της ζωής μου», είπε ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Αϊντχόφεν.

«Η ζωή μας έχει παραλύσει και συνεχίζετε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα κακό. Θα παίξετε ποδόσφαιρο στο Καζακστάν και τη Ρωσία», είπε από την πλευρά της η μητέρα του νεκρού παιδιού απευθυνόμενη στον Βλουτ.

Ο Βλουτ κατανάλωσε αλκοόλ, είπε ψέματα και οδηγούσε με 203 χλμ./ώρα χωρίς να βγάλει το πόδι του από το γκάζι

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ με ταχύτητα 203 χλμ./ώρα σε αυτοκινητόδρομο. Η ολλανδική εφημερίδα «Algemeen Dagblad» αναφέρει ότι την ώρα του ατυχήματος ο ποδοσφαιριστής είχε πατημένο το πόδι του στο γκάζι και χωρίς να προσπαθήσει να φρενάρει συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο ταξίδευε, ένα τετράχρονο αγόρι συνοδευόμενο από την οικογένειά του.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι ο Βλουτ είπε ψέματα στην αρχή, τονίζοντας ότι δεν ήταν αυτός πίσω από το τιμόνι και, αργότερα, διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε πιει.

Tags: