Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού έτρεξε να πάρει τις νέες φανέλες;
i

©intime

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού έτρεξε να πάρει τις νέες φανέλες;

Διονύσης Βερβελές 09:29 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 14.08.2024

Έπαθαν… πλάκα ακόμη και στην μπουτίκ των «ερυθρολεύκων».

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμμετείχαν στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Ο Κώστας Φορτούνης, ο Ουσεϊνού Μπα και ο Ανδρέας Ντόη, ήταν οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που φόρεσαν τις νέες εμφανίσεις και φωτογραφήθηκαν με αυτές. Αποθεώθηκαν και από τον κόσμο που βρέθηκε στην καρδιά του Πειραιά σε μια ωραία παρουσίαση, στη συνέχεια υπέγραψαν και αυτόγραφα στους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν εκεί.

Από το πρωί της Παρασκευής, οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας, στο REDstore που βρίσκεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά και στο Μοναστηράκι. Λίγη ώρα είχαν κυκλοφορήσει και επίσημα οι φανέλες της ομάδας για τη σεζόν 2023-24 και στην μπουτίκ, έπαθαν… πλάκα, βλέποντας τον παίκτη που πήγε να τις προμηθευθεί! Ποιος ήταν αυτός; Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού, μετέβη στην μπουτίκ που βρίσκεται στο Καραϊσκάκη για να πάρει από κοντά τη… νέα γεύση της φανέλας των «ερυθρολεύκων».

Με τον Ελ Αραμπί πάντως, είναι και άγνωστο τι θα συμβεί. Οι συμπατριώτες του επιμένουν πως έχει πρόταση από την Ουιτάντ, για να μετακομίσει εκεί. Έχει ένα βαρύ συμβόλαιο, ύψους 2 εκατ. ευρώ για τον επόμενο χρόνο. Βασικός δεν θα είναι, όλα είναι και στο μυαλό του, αλλά και στων ανθρώπων του Ολυμπιακού. 

Για την ώρα και μετά την απώλεια του Μπακαμπού, είναι ο μοναδικός έμπειρος στην επίθεση που λογικά την Τετάρτη θα πετάξει με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αποκλείσει εξελίξεις στη συνέχεια, να αλλάξουν τα δεδομένα. Ίσως και η μη παρουσία του στις νέες εμφανίσεις, κάτι να δείχνει…