Πολ Φερνάντες: Το «viral» δώρο σε οπαδό της Μπόκα που άγγιξε τις καρδιές (vid)
i

Ο Γκιγιέρμο Πολ Φερνάντες με τον οπαδό της Μπόκα/ ©printscreen

Πολ Φερνάντες: Το «viral» δώρο σε οπαδό της Μπόκα που άγγιξε τις καρδιές (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:59 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 20.08.2024

Η κίνηση του Γκιγιέρμο Πολ Φερνάντες μετά το ματς της Μπόκα Τζούνιορς με την Σεντράλ ντε Κόρδοβα συγκίνησε πλήθος κόσμου και έγινε viral.

Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχθηκε την Σεντράλ ντε Κόρδοβα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αργεντινής. Το ματς έληξε ισόπαλο (0-0) και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. 

Έτσι η Μπόκα βρίσκεται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς και η Σεντράλ ντε Κόρδοβα στην 24η θέση με ένα βαθμό. Αυτό όμως που έμεινε από το συγκεκριμένο ματς δεν είναι η απόδοση των δύο ομάδων, αλλά η κίνηση του Πολ Φερνάντες μετά τη λήξη του αγώνα. 

Ο 31χρονος μέσος της Μπόκα Τζούνιορς όταν ο διαιτητής του ματς, Αντρές Μέρλος σφύριξε για τελευταία φορά στον αγώνα, ήταν ο μόνος που δεν πήγε απευθείας στα αποδυτήρια όπως οι υπόλοιποι. 

Ο λόγος; Ο Γκιγιέρμο Πολ Φερνάντες εντυπωσιάστηκε με την γλυκύτητα ενός φιλάθλου της Μπόκα και πήγε προς τις κερκίδες με σκοπό να τον γνωρίσει. Οι δυο τους έκαναν μια μεγάλη αγκαλιά και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες. Τότε ο μέσος της Μπόκα έκανε ένα δώρο στο φίλαθλο της ομάδας, ο οποίος είναι άτομο με σύνδρομο Down. Ο Πολ Φερνάντες του χάρισε τη φανέλα του.  Μάλιστα, τον βοήθησε να τη φορέσει γεγονός που τον έκανε να δακρύσει από συγκίνηση. Πολύ όμορφη κίνηση από τον Πολ Φερνάντες, η οποία έγινε και viral

Δείτε το βίντεο: