Η Γιουβέντους το επιβεβαίωσε: Τέλος ο Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά

i

©imago

Η Γιουβέντους το επιβεβαίωσε: Τέλος ο Πογκμπά

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:16 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 20.10.2024

O Αθλητικός Διευθυντής της Γιουβέντους, Κριστιάνο Τζιουντόλι, γκρέμισε τις όποιες ελπίδες είχε ο Πολ Πογκμπά για να παίξει ξανά στον σύλλογο, δηλώντας το Σάββατο πως η ομάδα έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Ο Πολ Πογκμπά είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ τον Σεπτέμβριο του 2023, σε μία απαγορευμένη ουσία που τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο 31χρονος, ύστερα από έφεση που κατέθεσε στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο, κατάφερε να μειώσει την ποινή του από τέσσερα χρόνια, σε 18 μήνες, εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία του να παραμείνει στην Γιουβέντους, με την οποία έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026. Υπήρξαν βέβαια και συζητήσεις για μία κοινή συμφωνία, ώστε ο Πογκμπά να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Από την άλλη πλευρά, η θέση της Γιουβέντους είναι ξεκάθαρη, ενώ ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Κριστιάνο Τζιουντόλι, δήλωσε το Σάββατο πριν τον αγώνα με την Λάτσιο, πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κενό για τον Πογκμπά στο ρόστερ. Ο Γάλλος, μετά τη μείωση της ποινής, θα μπορέσει να ξεκινήσει τις προπονήσεις τον Ιανουάριο και να επιστρέψει κανονικά τον Μάρτιο του 2025.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ο Πογκμπά ήταν σπουδαίος παίκτης, ήταν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα και πέρυσι αναγκαστήκαμε να επενδύσουμε σε άλλους παίκτες», ήταν οι δηλώσεις του διευθυντή της ομάδας.

Tags: