«Δεν είσαι πλέον φίλος μου»: Η απάντηση ενός πρώην συμπαίκτη του Σουλεϊμάνοφ για την ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης

Σάπι Σουλεϊμάνοφ

i

©intime

«Δεν είσαι πλέον φίλος μου»: Η απάντηση ενός πρώην συμπαίκτη του Σουλεϊμάνοφ για την ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης

Sportal newsroom 18:07 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 14.08.2024

Ο παίκτης του Άρη, Σάπι Σουλεϊμάνοφ ανέβασε μια ανάρτηση που στηρίζει τη Χαμάς στον πόλεμο με το Ισραήλ, κάτι που έφερε την αντίδραση ενός Ισραηλινού πρώην συμπαίκτη του.

Οι εχθροπραξίες στο Ισραήλ και τη Γάζα συνεχίζονται για τέταρτη μέρα, έχοντας αφήσει πίσω τους πάνω από 1000 νεκρούς και τραυματίες. Κάπως έτσι ο παίκτης του Άρη, Σάπι Σουλεϊμάνοφ, με ένα story στον λογαριασμό του στο instagram πήρε το μέρος της Παλαιστίνης στον πόλεμο με το Ισραήλ. 

Συγκεκριμένα ο Ρώσος μεσοεπιθετικός ανέβασε τα λόγια του Σεΐχη Abdul Aziz al-Trifi, ο οποίος αναφέρει: «Η Παλαιστίνη δεν θα ελευθερωθεί από αυτούς που την πούλησαν, αυτοί είναι που την πούλησαν επειδή δεν την εκτιμούσαν. Η απελευθέρωση της Παλαιστίνης θα είναι με αίμα, αλλά την πούλησαν για χρήματα». Ο Σεΐχης Abdul Aziz al-Trifi, θεωρείται από πολλούς φανατικός θρησκευτικός ηγέτης, που υποστηρίζει πως η Παλαιστίνη θα απελευθερωθεί μόνο με αίμα».

Όπως είναι λογικό αυτό το story προκάλεσε τις αντιδράσεις του Ισραήλ, με αρκετούς να έχουν δείξει ήδη τη δυσαρέσκεια και την οργή τους κατά του παίκτη του Άρη. Ένας εξ αυτών είναι και ένας πρώην συμπαίκτης του στη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Ροτέμ Χατουέλ, ο οποίος ανέβασε την ανάρτησή του και ανέφερε: «Δεν είσαι πλέον φίλος μου», μαζί με ανθρωπάκια που κάνουν εμετό. 

Ο πόλεμος έφερε την αναβολή των αγώνων των εθνικών ομάδων του Ισραήλ 

Η απίστευτη ιστορία του Μπίμπρας Νάτχο: Ένας Ισραηλινός που δεν θέλησε να γλιτώσει τον στρατό, αλλά αρνείται να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:52 - 09.10.2023

Η απίστευτη ιστορία του Μπίμπρας Νάτχο: Ένας Ισραηλινός που δεν θέλησε να γλιτώσει τον στρατό, αλλά αρνείται να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο

Μπίμπρας Νάτχο. Ένα άνθρωπος ο οποίος παρά το γεγονός πως ανήκε σε μειονότητα του Ισραήλ υπηρέτησε κανονικά τη στρατιωτική του θητεία παρά το γεγονός πως μπορούσε να την αποφύγει και ο οποίος αρνείται να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της χώρας.

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή δεν γινόταν να αφήσει ανεπηρέαστο τον αθλητισμό. Την ώρα λοιπόν που οι αγώνες των εθνικών ομάδων πλησιάζουν, η UEFA πήρε την απόφαση να αναβάλλει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Ισραήλ. Συγκεκριμένα η απόφαση αυτή επηρεάζει το ματς με την Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2024, αλλά και οι αγώνες των πιο μικρών κατηγοριών που παίζουν για τα προκριματικά του Euro 2025.