Πολλή δουλειά στην διακοπή για την ΑΕΚ, ελάχιστη ξεκούραση
i

Προπόνηση ΑΕΚ/©intime

Πολλή δουλειά στην διακοπή για την ΑΕΚ, ελάχιστη ξεκούραση

Κώστας Τσίλης 21:01 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 14.08.2024

Παρόλο που δεδομένα θα υπάρχουν απουσίες στα Σπάτα λόγω εθνικών ομάδων, ο Αλμέιδα θέλει να δουλέψει πολύ κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και γι αυτό και δεν προβλέπονται μεγάλα ρεπό

Φυσικά και ο Ματίας Αλμέιδα ήταν χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ στον Βόλο, καθώς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πόσο μεγάλη σημασία είχε. Από την άλλη μεριά, περισσότερες από μια φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μίλησε για την ανάγκη να βελτιωθούν κάποια πράγματα και να διορθωθούν λάθη. Μάλιστα όλο αυτό το τοποθέτησε στην διακοπή του πρωταθλήματος. 

Αυτή η πρόθεση του Αλμέιδα για αξιοποίηση αυτής της διακοπής για δουλειά πάνω σε διόρθωση λαθών, βάζει στο περιθώριο και την ξεκούραση. Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις μέρες, που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕΚ. Μετά από ένα απαιτητικό 20ήμερο, που η ΑΕΚ έδωσε τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δυο για το πρωτάθλημα, ο Αλμέιδα έδωσε στους ποδοσφαιριστές του μόνο για σήμερα ρεπό. Αύριο κανονικά θα πάνε στα Σπάτα για προπόνηση. 

Πρόθεση του Αργεντινού τεχνικού, είναι να δώσει μέσα στην διακοπή, ένα ακόμα ρεπό και μάλιστα διήμερο, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ωστόσο το βασικό μέλημα του Αλμέιδα, είναι να αξιοποιήσει αυτό το διάστημα, για σκληρή δουλειά στα Σπάτα. Παρά το γεγονός πως θα υπάρχουν αρκετές απουσίες, λόγω των εθνικών ομάδων.