Απάντησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα για το 11-0: «Το μεγάλο σκορ δείχνει σεβασμό στον αντίπαλο»
i

© Super FM

Απάντησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα για το 11-0: «Το μεγάλο σκορ δείχνει σεβασμό στον αντίπαλο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 23:38 - 08.09.2024

Το σκορ στο Σπάρτακος Γραικοχωρίου - ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε ο Ρενέ Πομς, λέγοντας πως το 0-11 της ομάδας του ήταν ένα δείγμα σεβασμού στον αντίπαλο.

O ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε αυτό που άρχισε η Κηφισιά το Σάββατο (7/9), επικρατώντας του Σπάρτακου Γραικοχωρίου με σκορ 11-0. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο προπονητής των Ηπειρωτών υποστήριξε πως αυτό το αποτέλεσμα δεν αποτελεί ασέβεια προς τον αντίπαλο, αλλά το αντίθετο. Παράλληλα, υποστήριξε πως δεδομένης της δυναμικής που είχε η ομάδα του έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρενέ Πομς μετά το Σπάρτακος Γραικοχωρίου - ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το ματς: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς μετά από επτά εβδομάδες προετοιμασίας. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μια αδύναμη ομάδα, αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να κερδίσουμε. Βγήκαν συμπεράσματα πώς παίξαμε, τη νοοτροπία που είχαμε στο παιχνίδι, τα γκολ και είδα πολλά θετικά πράγματα».

Απίθανα πράγματα στο Κύπελλο Ελλάδας: Η Κηφισιά νίκησε 14-0, στο ημίχρονο ήταν 8-0!

Απίθανα πράγματα στο Κύπελλο Ελλάδας: Η Κηφισιά νίκησε 14-0, στο ημίχρονο ήταν 8-0!

Σαν... πυρηνική βόμβα διέλυσε η Κηφισιά τον Διαγόρα Ραχών Ικαρίας, αφού, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο επικράτησε με 14-0. Την ίδια ώρα, η ΑΕΛ πήρε τη νίκη κόντρα στη Θύελλα Κατσικάς με 0-3.

Για το εάν παίζει ρόλο η έφεση στο σκοράρισμα: «Παίζαμε με ομάδα που κάνει άμυνα, βάλαμε έντεκα γκολ. Και στην προπόνηση όταν κάνουμε αυτοματισμούς πάλι χωρίς αντίπαλο είναι δύσκολο να σκοράρεις. Εμείς είχαμε την τύχη να σκοράρουμε».

Για το εάν έβγαλε συμπεράσματα: «Δεν θα βρίσκουμε τέτοια παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, μπορεί να παίζαμε με αδύναμο αντίπαλο αλλά κάποιες φορές είναι δύσκολο να σκοράρεις».

Για το εάν είναι στη νοοτροπία του να μη σταματάει η ομάδα να σκοράρει: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά και τους κανόνες του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να σταματάω».

Για το εάν αναγκαστεί να αλλάξει σύστημα με τις νέες μεταγραφές: «Το σύστημα δεν είναι για εμένα πως ξεκινάει μια ομάδα, είναι το τι ζητάω από τους παίκτες, μπορεί να παίξω με τρεις και τέσσερις παίκτες αλλά με ενδιαφέρει η νοοτροπία».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για το εάν έβγαιναν οι παίκτες εύκολα σε οφσάιντ: «Κάποιες φορές θα βγουν και οφσάιντ αλλά σήμερα έγινε λάθος».

Για το εάν γίνει κάποια άλλη μεταγραφή: «Είμαστε γεμάτοι σε όλες τις θέσεις, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, εάν γίνει κάτι δεν θα πω όχι αλλά δεν κοιτάμε κάτι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τους Λούπα- Αθανασίου».