Πόνσε: «Η ισοπαλία μας αφήνει πικρή γεύση - Προσπαθήσαμε για τη νίκη από το πρώτο λεπτό»

Έκι Πόνσε

i

©intime

Πόνσε: «Η ισοπαλία μας αφήνει πικρή γεύση - Προσπαθήσαμε για τη νίκη από το πρώτο λεπτό»

Κωνσταντίνος Ζήκος • 09:14 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 14.08.2024

O Έκι Πόνσε σκόραρε το πρώτο του γκολ από τη στιγμή της επιστροφής του στην ΑΕΚ στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και πραγματοποίησε δηλώσεις στη κάμερα της Cosmote TV, μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena, με τον Έκι Πόνσε να πετυχαίνει το γκολ της Ένωσης και να «ανοίγει λογαριασμό» στη νέα του θητεία με τα «κιτρινόμαυρα». Με το αποτέλεσμα αυτό, η ΑΕΚ φτάνει πλέον τους 5 βαθμούς στα πρώτα τρία παιχνίδια της Super League, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη κορυφή με 10 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό(9 βαθμοί).

Οι δηλώσεις του Έκι Πόνσε στην Cosmote TV:

Για το ματς: «Η αλήθεια είναι πως θέλουμε να παίρνουμε όσο περισσότερους βαθμούς. Προσπαθήσαμε για τη νίκη από το πρώτο λεπτό. Η ισοπαλία μας αφήνει πικρή γεύση. Πρέπει να πάρουμε τον έναν βαθμό και να συνεχίσουμε για τη συνέχεια».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Προφανώς ο κόσμος μας στήριξε ακόμη μία φορά. Εμείς είμαστε οικογένεια και θέλουμε να είναι μέρος και αυτός στην οικογένεια».

Για τον ίδιο και το γκολ που πέτυχε: «Σίγουρα αυτό που κάνω είναι να δουλεύω. Θα συνεχίσω τη δουλειά για να δώσουμε περισσότερες χαρές».