Πόνσε: «Παίξαμε έξυπνα, η ένταση που βάλαμε ήταν το κλειδί για τη νίκη»

Πόνσε: «Παίξαμε έξυπνα, η ένταση που βάλαμε ήταν το κλειδί για τη νίκη»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:06 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 14.08.2024

Ο Εζεκιέλ Πόνσε μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας (3-1), τονίζοντας πως η ένταση της Ένωσης στο παιχνίδι ήταν το κλειδί για τους τρεις βαθμούς.

Ύστερα από θεαματικό και πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», η ΑΕΚ επικράτησε κόντρα στη Λαμία με 3-1 και «άνοιξε» τη διαφορά από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ στους 4 βαθμούς και από τον Ολυμπιακό στους 8, με ένα παιχνίδι περισσότερο από τους υπόλοιπους «μεγάλους».

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Εζεκιέλ Πόνσε μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για το που κρίθηκε το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως η ένταση της Ένωσης στο παιχνίδι ήταν το κλειδί για τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Σήμερα αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους. Θέλαμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε με έξυπνο τρόπο. Η ένταση που βάλαμε ήταν το κλειδί για τη νίκη».

Για το πνευματικό επίπεδο του πως είναι να «κυνηγούν» την ΑΕΚ: «Προφανώς όταν βρίσκεσαι στην πρώτη θέση είναι προνομιούχος θέση. Να συνεχίσουμε την ίδια ένταση και ταυτόχρονα να διασκεδάσουμε όσο είμαστε σε αυτή τη θέση. Όλα αυτά απαιτούν δουλειά».