Πόνσε: «Σας ευχαριστώ όλους για την ζεστασιά που με υποδεχθήκατε»
i

Έκι Πόνσε/intime

Πόνσε: «Σας ευχαριστώ όλους για την ζεστασιά που με υποδεχθήκατε»

Κώστας Τσίλης 19:21 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 14.08.2024

Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, ο Πόνσε έστειλε το πρώτο του μήνυμα προς την οικογένεια της ΑΕΚ της οποίας είναι ξανά μέλος

Είναι αλήθεια πως ο Έκι Πόνσε εντελώς διαφορετικά είχε φανταστεί τις πρώτες του μέρες μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Το τεράστιο χαμόγελο που είχε στην πρώτη του ξενάγηση στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, πάγωσε μετά το φονικό και όλα όσα έγιναν λίγες ώρες μετά. Ωστόσο η ζωή για όλους μέσα στην ΑΕΚ, προχωράει μπροστά.

Ο Πόνσε, που όπως διαβάσατε ήδη στο Sportal.gr δείχνει στα Σπάτα σε εξαιρετική διάθεση και αγωνιστική κατάσταση, έστειλε το πρώτο του μήνυμα στην οικογένεια της ΑΕΚ, της οποίες είναι και πάλι μέλος. «Σας ευχαριστώ όλους για την ζεστασιά με την οποία με υποδεχθήκατε. Είμαι και εγώ και η οικογένεια μου πολύ ευτυχισμένοι που είμαστε και πάλι εδώ. Και ευχαριστώ το θεό που το έκανε να συμβεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για όσα έρχονται» έγραψε ο Αργεντινός φορ στο Instagram.

Ο Πόνσε είναι εκτός της αποστολής που θα ταξιδέψει αύριο στο Ζάγκρεμπ. Και προς το παρόν εκτός λίστας για τα δυο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όμως λόγω ειδικών συνθηκών και λόγω αναβολής του πρώτου παιχνιδιού την προηγούμενη Τρίτη, η ΑΕΚ έχει δικαιώματα να κάνει αύριο μια αλλαγή στην λίστα Παρόλα αυτά το πιθανότερο, είναι πως ο Αργεντινός θα μπει στην ευρωπαϊκή λίστα μετά τα ματς με τη Ντιναμό.