Ποντένσε: «Δεν έφτυσα τον παίκτη της Νότιγχαμ»

Ντάνιελ Ποντένσε

i

printscreen

Ποντένσε: «Δεν έφτυσα τον παίκτη της Νότιγχαμ»

Κώστας Τσιακλής • 18:24 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο ποδοσφαιριστής της Γούλβς, Ντάνιελ Ποντένσε, απάντησε μέσω των social media για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φτύσιμο στον Μπρέναν Τζόνσον και ανέφερε πως δεν προέβη σε αυτή την ενέργεια.

Ο ποδοσφαιριστής της Γούλβς, Ντάνιελ Ποντένσε, απάντησε μέσω των social media στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φτύσιμο στον επιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπρέναν Τζόνσον. Ο Πορτογάλος άσος ήταν κατηγορηματικός και ανέφερε πως δεν προέβηκε στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Το περιστατικό αυτό έγινε λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Γούλβς το Σάββατο (01/04). Ο Ποντένσε φάνηκε μέσω των τηλεοπτικών πλάνων να φτύνει στο πρόσωπο του Μπρέναν Τζόνσον και το VAR εξέτασε τη φάση ακόμα και για κόκκινη κάρτα.

Οι 10 βαρύτερες ποινές στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο απίστευτος αποκλεισμός 30 ετών του Ίνοκ Γουέστ (vids)
PREMIER LEAGUE

09:31 - 06.04.2023

Οι 10 βαρύτερες ποινές στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο απίστευτος αποκλεισμός 30 ετών του Ίνοκ Γουέστ (vids)

Ο επιθετικός της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού οκτώ αγώνων από την FA επειδή έσπρωξε έναν διαιτητή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά απέχει πολύ από τη μεγαλύτερη ποινή αποκλεισμού στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Πορτογάλος εν τέλει δεν αποβλήθηκε από το παιχνίδι όμως αυτό δεν τον γλίτωσε και από τις κατηγορίες της Αγγλικής Ομοσπονδίας. Η FA μέσω ανακοίνωσης της την Τετάρτη (05/04) κάλεσε τον Ποντένσε να απολογηθεί μέχρι τις 12 Απριλίου για την ενέργεια του.

Ο Ποντένσε θέλησε να απαντήσει δημόσια στις κατηγορίες και ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: «Καθώς με έχουν κατηγορήσει για κάτι που δεν έχω κάνει… θα το ξεκαθαρίσω: ΔΕΝ έφτυσα τον παίκτη της Νότιγχαμ. Λέω την αλήθεια και δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, ακόμη περισσότερο σε συνάδελφο. Ευχαριστώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ποντένσε συνδύασε την 100η του εμφάνιση με τη φανέλα της Γούλβς με γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους «λύκους» στο 83΄ του αγώνα. Ο 27χρονος άσος από τη στιγμή που δεν τιμωρήθηκε (προς το παρόν), θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιουλέν Λοπετέγκι για το παιχνίδι του Σαββάτου (08/04) κόντρα στην Τσέλσι.