To story του Ποντένσε με την «ερυθρόλευκη» κορούλα του που θα σε κάνει να «λιώσεις»

Ντάνιελ Ποντένσε

i

© Intime

To story του Ποντένσε με την «ερυθρόλευκη» κορούλα του που θα σε κάνει να «λιώσεις»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:03 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 14.08.2024

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την κορούλα του ντυμένη στα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (04.09) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε από τη Γουλβς με μονοετή δανεισμό κι οψιόν αγοράς. Έτσι, ο 27χρονος Πορτογάλος εξτρέμ επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» μετά από 3,5 χρόνια στην Αγγλία.

«Γύρισα! Εδώ είναι το σπίτι μου! Μέσα μου πάντα το ήξερα κάποια στιγμή πως θα γυρίσω στην Ελλάδα και στο «ερυθρόλευκο» λιμάνι μου. Ο Σούπερμαν επέστρεψε στον Πειραιά! Ονειρεύομαι να πάμε τον Ολυμπιακό μας ακόμη πιο ψηλά. Ομάδα και κόσμος ένα σαν μια γροθιά. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!», δήλωσε ο Ποντένσε μετά την επιστροφή του στους Πειραιώτες. 

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ενθουσιασμένος που φορά ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα κι αυτό φαίνεται τόσο στα λεγόμενά του όσο και στις πράξεις του. 

Συγκεκριμένα ο Ποντένσε έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την κορούλα του ντυμένη με την εμφάνιση και τα χρώματα των «ερυθρόλευκων», δείχνοντας ακόμη μια φορά την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά μετά από 3,5 χρόνια.

Οι λύσεις στην άμυνα, η νέα μεσαία γραμμή και η υπερπλήρης επίθεση: Αυτός είναι ο νέος Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:55 - 06.09.2023

Οι λύσεις στην άμυνα, η νέα μεσαία γραμμή και η υπερπλήρης επίθεση: Αυτός είναι ο νέος Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ολικό λίφτινγκ αυτό το καλοκαίρι, ξεπερνώντας τις προκλήσεις του χρόνου αλλά και τον συσχετισμό ποσότητας/ποιότητας, που πίεζαν αφόρητα τους Κορδόν και Μαρτίνεθ. Αυτό είναι το depth chart των «ερυθρολεύκων» στη φετινή τους προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε την ανάρτηση του Ποντένσε: