Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Ποντένσε δεν άφησε... ασυγκίνητη την UEFA

Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Ποντένσε δεν άφησε... ασυγκίνητη την UEFA

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:42 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 14.08.2024

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν στον Ολυμπιακό και με αφορμή τις επιδόσεις του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, η UEFA θέλησε να τον «αποθεώσει».

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει καταφέρει να δείξει από τις πρώτες του συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα την αστείρευτη ποιότητά του. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε αποτελέσει έναν από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές στην πρώτη του θητεία στο Λιμάνι κι όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, με την επιστροφή του το έχει πιάσει από εκεί που το... άφησε.

Σε πέντε συμμετοχές μέχρι στιγμής σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ο Ποντένσε έχει μετρήσει ήδη τρία γκολ και δύο ασίστ. Με αφορμή λοιπόν το εκρηκτικό του ξεκίνημα, η UEFA θέλησε να τον «αποθεώσει» μέσω των social media.

Δείτε την ανάρτηση της UEFA: 

Σε ότι αφορά την πρώτη του θητεία στον Πειραιά, ο Πορτογάλος παίκτης είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού για μια διετία από το 2018 μέχρι το 2020. Συνολικά τότε είχε καταγράψει 68 εμφανίσεις με 13 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, προερχόμενος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ συμμετείχε και σε 24 ευρωπαϊκά ματς με τον Ολυμπιακό. 

Κορυφαία στιγμή του αναμφίβολα το γκολ που σημείωσε για το Champions League κόντρα στην Τότεναμ, σχεδόν πριν από τέσσερα χρόνια στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γάλλος διαιτητής elite κατηγορίας στο Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (05/10, 19:45), τη Μπάτσκα Τόπολα στο Βελιγράδι για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου στο Europa League. Η UEFA, όρισε τον Γάλλο Μπαστιάν Μπενουά για διαιτητή της αναμέτρησης. Είναι elite κατηγορίας και δεν έχει ξανασφυρίξει αναμέτρηση ελληνικής ομάδας. Βοηθοί του, θα είναι οι Χικάμ Ζικρανί και Ορελιέν Μπαρθολομιού, με τέταρτο τον Ρούντι Μπουκέ. Στο VAR θα βρίσκεται ο Μπενουά Μιλό, με βοηθό τον Νικολάς Ντανό.