Ποντένσε: «Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζει πάντα έτσι - Ανυπομονώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ντανιέλ Ποντένσε

i

©Intime

Ποντένσε: «Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζει πάντα έτσι - Ανυπομονώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Κώστας Τσιακλής • 23:57 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 14.08.2024

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα και σχολίασε τόσο την εμφάνιση της ομάδας του όσο και το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

ΟΟλυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τους «Ζωσιμάδες» αφού επικράτησε με 0-3 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων», Ντανιέλ Ποντένσε, μίλησε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα και μεταξύ άλλων ανέφερε πως μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό θα πρέπει να παίζει πάντα έτσι. Επιπλέον σχολίασε και το επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων.

Για το ματς με τον ΠΑΣ ο Πορτογάλος είπε: «Νιώθω πολύ καλά. Ο στόχος ήταν να μπούμε δυνατά, να σκοράρουμε και να κερδίσουμε, κάτι που καταφέραμε. Βάλαμε και τρίτο γκολ, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και κρατήσαμε το μηδέν, πράγμα που είναι πάντα στόχος μας. Είχαμε συζητήσει πως θα ήταν σημαντικό να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να σκοράρει. Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζει πάντα έτσι, ειδικά εκτός έδρας».

Για τους συμπαίκτες του που είναι γύρω του σχολίασε: «Είναι πολύ καλό να έχεις γύρω σου παίκτες με τέτοια ποιότητα, που παίζουν με αυτοπεποίθηση. Αυτό βοηθά την ομάδα μας να επιτίθεται περισσότερο».

Επιπλέον ο Ποντένσε κλήθηκε να μιλήσει για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. «Είναι διαφορετικό ματς, ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν στο παρελθόν. Περιμένω με ανυπομονησία και ελπίζω να αγωνιστώ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και εμένα μου αρέσει να παίζω σε τέτοια παιχνίδια. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ, ασίστ, ποιότητα, όπως μπορώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο Ποντένσε αποκάλυψε που αφιερώνει τα δύο γκολ που πέτυχε: «… πανεύκολο! Στην κόρη μου και την γυναίκα μου, που τις αγαπώ πολύ».