Ο Οτάβιο πήγε στη Σαουδική Αραβία και έγινε η πιο ακριβή πώληση της Πόρτο (vid)

Ο Οτάβιο υπογράφει στην Αλ Νασρ

i

© AlNassr FC

Ο Οτάβιο πήγε στη Σαουδική Αραβία και έγινε η πιο ακριβή πώληση της Πόρτο (vid)

Ορέστης Καδδάς • 20:04 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.08.2024

Η Αλ Νασρ ανακοίνωσε τον Οτάβιο από την Πόρτο για το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο θα τον κάνει την ακριβότερη πώληση των Πορτογάλων.

Επίσημη πλέον είναι η ακριβότερη πώληση της Πόρτο με τον Βραζιλιανοπορτογάλο Οτάβιο να πηγαίνει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ για το ποσό ρεκόρ των 60 εκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα δεν θα τα λάβει όλα μαζί η ομάδα από το Ριάντ, καθώς έχει συμφωνηθεί να τα δώσει σε διαφορετικές δόσεις.

Τα 60 εκατ. αποτελούν τη νέα μεγαλύτερη πώληση του συλλόγου, η οποία έως τώρα ήταν ο Έντερ Μιλιτάο με 50 εκατομμύρια και ο Λουίς Ντίαζ με 47 εκάτ. ευρώ.

Η πορτογαλική ομάδα ανέβασε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο ο Πορτογάλος μέσος αποχαιρετάει το σύλλογο φανερά συγκινημένος.

Ο Οτάβιο θα βρει στην Αλ Νασρ τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τους Σαντιό Μανέ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Άλεξ Τέλες και Σεκό Φοφανά, οι οποίοι με εξαίρεση τον Κριστιάνο πήραν μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. 

Ο Πορτογάλος διεθνής την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 7 γκολ και 13 ασίστ. Επίσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου η Πορτογαλία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά αγωνίστηκε σε 3 ματς. Οι «Δράκοι» τον είχαν κάνει δικό τους το 2014 δίνοντας μόλις 2.5 εκατομμύρια στην Ιντερνασιονάλ της Βραζιλίας.