Η Κάτια Αβέιρο άφησε να εννοηθεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι και στο επόμενο Μουντιάλ
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Η Κάτια Αβέιρο άφησε να εννοηθεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι και στο επόμενο Μουντιάλ

Κώστας Τόπας 13:02 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 20.08.2024

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο άφησε να εννοηθεί πως ο Πορτογάλος αστέρας ενδέχεται να αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ο αστέρας της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο πιθανότατα (;) ήταν και το τελευταίο του με το εθνόσημο στο στήθος...

Από την πλευρά της, η αδερφή του Πορτογάλου σταρ, Κάτια Αβέιρο αφού εξαπέλυσε πυρά για τη μεταχείριση που είχε από την ομάδα του και τα ΜΜΕ ο 37χρονος αστέρα, έκανε έναν σαφή υπαινιγμό πως ο αδερφός της, θα συνεχίσει να φορά το εθνόσημο και θα δώσει το «παρών» και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, που θα διεξαχθεί που σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.

«Τα 41 χρόνια είναι ο ανθός της ηλικίας», έγραψε με νόημα η Κάτια Αβέιρο (που επαγγέλλεται τραγουδίστρια) σε ένα από τα πολλά μηνύματα αγάπης και περηφάνιας για τον αδερφό της που ανέβασε στα social media. 

Αυτό το μήνυμα ήταν αρκετό για τους θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο, να πιστέψουν πως ο 37χρονος αστέρας θα βρίσκεται και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν δηλαδή θα διανύει το 41ο έτος της ηλικίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βέβαια σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι η ηλικία των 40 ετών είναι καλή για να αποσυρθεί. Μένει να δούμε την οριστική απόφασή του...