Μετά την Μίλαν και την Οσασούνα μετακομίζει στην Πορτογαλία ο Μιχελής

Μετά την Μίλαν και την Οσασούνα μετακομίζει στην Πορτογαλία ο Μιχελής

Γιώργος Σακελλαρίου 16:52 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 15.08.2024

Παίκτης της Ακαντέμικο θα είναι την επόμενη σεζόν ο Έλληνας στόπερ Νικόλαος Μιχελής.

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Ακαντέμικο ντε Βισέου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικόλαος Μιχελής.

Ο 23χρονος Έλληνας στόπερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν για ακόμα τρία χρόνια. Στην ανακοίνωση της νέας του ομάδας αναφέρεται:

«Η Académico de Viseu FC, Futebol SAD ανακοινώνει την υπογραφή του κεντρικού αμυντικού Νικόλαου Μιχελή. Ο 23χρονος Έλληνας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μίας σεζόν, με άλλα τρία χρόνια ως οψιόν.

Ο Νίκος Μιχελής είναι η πιο πρόσφατη μεταγραφή της πρώης ομάδας της Académico de Viseu. Προερχόμενος από την Ντεπορτίβο Μιραντές (17 συμμετοχές την περασμένη σεζόν), ο νεαρός Έλληνας υπέγραψε για ένα χρόνο με τον σύλλογο Viseense, ο οποίος έχει οψιόν ανανέωσης μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Μεγαλωμένος στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, έναν σύλλογο της πατρίδας του, ο κεντρικός αμυντικός μετακόμισε στην ιταλική Μίλαν το καλοκαίρι του 2019 (49 ματς και δύο γκολ με την β' ομάδα της Μίλαν). Μετά από ένα πέρασμα στην ολλανδική Βίλεμ, τη σεζόν 2021-22, είχε επίσης δύο επαγγελματικές εμπειρίες στην Ισπανία, δουλεύοντας για την Ντεπορτίβο Μιραντές και πιο πρόσφατα, ως δανεικός στην Οσασούνα (25 αγώνες, 1 γκολ).

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στα κανάλια ενημέρωσης της Académico de Viseu FC, Futebol SAD, ο Μιχελής εξήγησε τι τον παρακίνησε να υπογράψει για το έμβλημα της Μπέιρα: “Με έπεισαν όταν μου παρουσίασαν το σχέδιο που είχαν για μένα. Είδα επίσης ότι ο σύλλογος έχει πολλές φιλοδοξίες, που περιλαμβάνουν τη νίκη, αν είναι δυνατόν, σε κάθε παιχνίδι. Συνειδητοποίησα ότι ο σύλλογος με ήθελε πραγματικά, αυτό με έπεισε επίσης”.

Ο Έλληνας διεθνής με τις U-18, Under-19 και Under-21 συζήτησε επίσης ποια θεωρεί ότι είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ως παίκτης, ενώ αναγνώρισε την επιθυμία του να κάνει ντεμπούτο για την Académico de Viseu: “Δουλεύω πολύ, αναλύω το παιχνίδι και τους συντρόφους μου για να με καταλάβουν και να τους καταλάβω. Νιώθω ότι χρησιμοποιώ πολύ και τις τεχνικές μου ικανότητες με την μπάλα. Ελπίζω να κάνω το ντεμπούτο μου το συντομότερο δυνατό, κατά προτίμηση με νίκη. Θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και ελπίζω να δω όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο”.

Ο Νίκος δήλωσε επίσης πόσο χαρούμενος είναι αυτές τις μέρες, διαβεβαιώνοντας ότι θέλει να πετύχει όλους τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν: “Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου, ώστε να πετύχουμε όλα αυτά της σεζόν. στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενος”.

Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία Νίκο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!