Πώς έγινε η ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση του Βιεϊρίνια

Αντελίνο Βιεϊρίνια

i

© Intime

Πώς έγινε η ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση του Βιεϊρίνια

Μάνος Τσαλγατίδης 15:23 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 12.06.2024

Οι σκέψεις του Πορτογάλου αρχηγού του ΠΑΟΚ, που τον οδήγησαν στο να μην κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Όπως σας ενημέρωσε το Sportal την Τρίτη 12/6 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα για ακόμα ένα έτος, παρά το γεγονός πως το περσινό καλοκαίρι ο Πορτογάλος ανακοίνωσε πως θα σταματούσε το ποδόσφαιρο μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώθηκε άρχισαν να μπαίνουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του 38χρονο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και αυτές κορυφώθηκαν με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Βιεϊρίνια τα έχει πετύχει όλα με τον ΠΑΟΚ, κατέκτησε κύπελλα σκοράροντας σε τελικούς, σήκωσε δύο πρωταθλήματα και το ένα μάλιστα αήττητο, ενώ έφτασε με την ομάδα δύο φορές σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Conference League), όμως του έχει μείνει ένα... κουτάκι χωρίς τσεκ εντός αυτού. Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League.

Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ φέτος έχει μια ιστορική ευκαιρία να βρεθεί στη League Stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Πορτογάλου αρχηγού που θέλει να ακούσει τον ύμνο της αστεράτης διοργάνωσης να παίζει στην Τούμπα και αυτός να είναι μέλος της ομάδας.

Βέβαια, το πιο σημαντικό από όλα είναι πως θεώρησε ότι το σώμα του αντέχει ακόμα μια σεζόν. Αυτός γνωρίζει καλύτερα από όλους το κορμί και θεωρεί πως με τη διαχείριση του Λουτσέσκου και του προπονητικού τιμ φέτος μπορεί να βγάλει ακόμα μια χρονιά σε υψηλό επίπεδο χωρίς τραυματισμούς.

Επίσης, ο Βιεϊρίνια πιστεύει πως εκτός από αγωνιστικά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και στα αποδυτήρια, αφού έχει την ωριμότητα και την εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις μετά από χρονιές θριάμβου όπως αυτή που πέρασε και βρήκε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδος.

Πλέον απομένει μια συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να φιξαριστεί το νέο συμβόλαιο και η σημαία να παραμείνει στον ιστό της για ακόμα ένα έτος.