Ποστέκογλου: «Ο Μπεντανκούρ έχει απολογηθεί στον Σον, αποδέχτηκε τη συγγνώμη του ο Σόννυ»
i

©imago

Ποστέκογλου: «Ο Μπεντανκούρ έχει απολογηθεί στον Σον, αποδέχτηκε τη συγγνώμη του ο Σόννυ»

Δημήτρης Χούπης 18:00 - 13.09.2024

Ο Άγγελος Ποστέκογλου μίλησε για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης του Μπεντανκούρ στον Σον, τονίζοντας ότι ο Ουρουγουανός έχει απολογηθεί στον Νοτιοκορεάτη.

Ένας μικρός χαμός προκλήθηκε στις τάξεις της Τότεναμ. Συγκεκριμένα, ο Μπεντανκούρ μιλώντας στην τηλεόραση της Ουρουγουάης είχε σχολίασε πως όλοι οι Νοτιοκορεάτες είναι ίδιοι, κάτι που δημιούργησε θέμα, με τον συμπαίκτη του Χεούνκ - Μιν Σον.

Μάλιστα ο μέσος των «σπιρουνιών» αν κριθεί ένοχος για τα λόγια του, τότε μπορεί να δεχτεί ποινή έξι αγωνιστικών. Ο προπονητής της ομάδας του Βόρειου Λονδίνου, Άγγελος Ποστέκογλου, στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ αναφέρθηκε και στην υπόθεση αυτή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Μπεντανκούρ έχει απολογηθεί στον συμπαίκτη του.

Γκουαρντιόλα για την ακρόαση των 115 κατηγοριών της Σίτι: « Oλοι είναι αθώοι αλλά ξέρω τι περιμένει ο κόσμος»
PREMIER LEAGUE

15:07 - 13.09.2024

Γκουαρντιόλα για την ακρόαση των 115 κατηγοριών της Σίτι: « Oλοι είναι αθώοι αλλά ξέρω τι περιμένει ο κόσμος»

Ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε χαρούμενος που η ακρόαση για τις 115 κατηγορίες της Μάντσεστερ Σίτι για φερόμενες παραβάσεις των οικονομικών κανόνων της Premier League θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (16/09).

«Ο Σόννυ και ο Ρόντρι έχουν μιλήσει για το περιστατικό. Αμφότεροι δέχονται και καταλαβαίνουν την άποψη του άλλου. Ο Ρόντρι έχει απολογηθεί για αυτό που είπε και ο Σόννυ έχει αποδεχτεί τη συγγνώμη του, όπως αποδέχτηκε ότι ένας συμπαίκτης του και άνθρωπος έκανε ένα λάθος», ήταν τα λόγια του Ελληνοαυστραλού τεχνικού.

«Ως ανθρώπινα όντα προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό όλη την ώρα, αλλά δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Για εμένα δεν αφορά την τιμωρία. Αφορά την ευκαιρία να κατανοήσει και να μάθει από αυτό. Αν θέλουμε μια κοινωνία που είναι ανεκτική, πρέπει να το δείξουμε ακόμα κι όταν κάποιος κάνει ένα λάθος. Έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος, αλλά πρέπει να του δώσουμε μια ευκαιρία», πρόσθεσε.