Ποστέκογλου: «Θα ήταν περήφανος για εμένα ο πατέρας μου, ήθελε πολύ να με δει ως προπονητή»

Άγγελος Ποστέκογλου

i

PrtScr

Ποστέκογλου: «Θα ήταν περήφανος για εμένα ο πατέρας μου, ήθελε πολύ να με δει ως προπονητή»

Δημήτρης Χούπης 21:40 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 14.08.2024

Ο Άντζε Ποστέκογλου σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή του 2018, λέγοντας πως θα ήταν περήφανος γι' αυτόν, ενώ την ίδια ώρα θα του έλεγε και το τι έχει κάνει λάθος.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου από το καλοκαίρι του 2023 αποτελεί προπονητής της Τότεναμ, μετά από την πετυχημένη θητεία του στη Σέλτικ. Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά με τη λονδρέζικη ομάδα, αφού βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ποστέκογλου λοιπόν έδωσε συνέντευξη στην Daily Mail και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του, τον οποίο «έχασε» το 2018. Στην αρχή ο τεχνικός της Τότεναμ, σχολίασε πως όταν αποκτήθηκε από τη Σέλτικ είπε στη σύζυγό του ότι τα κατάφερε, αλλά θα ήθελε να είχε μοιραστεί αυτή τη στιγμή με τον πατέρα του. Ενώ μιλώντας για τη μετακίνησή του στην αγγλική ομάδα είπε πως ναι μεν θα ήταν περήφανος, αλλά θα τον συμβούλευε πάντα το τι κάνει λάθος. 

«Όλες αυτές οι θυσίες που έκανε, απλά για να δει ένα βράδυ τον γιο του στην άκρη του πάγκου. Όλα αυτά που συνηθίζαμε να βλέπουμε μαζί μέσα στη νύχτα. Σαν πατέρας με γιο. Απλά για να με δει εκεί», ανέφερε αρχικά και συνέχισε. 

«Θα ήταν περήφανος για εμένα, αλλά θα μου έδινε συμβουλές, για το τι κάνω λάθος, επειδή αυτός ήταν ο τρόπος του να μου κάνει κομπλιμέντα. "Τα πήγες καλά, αλλά θα μπορούσες να κάνεις δύο αλλαγές ή να παίξεις με αυτόν τον τρόπο". Αυτή ήταν η σχέση που είχαμε», πρόσθεσε.