Πότε θα είναι άπαντες οι παίκτες του Ολυμπιακού στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ

Πότε θα είναι άπαντες οι παίκτες του Ολυμπιακού στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 10:05 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 15.10.2024

Το πρόγραμμα των διεθνών για την επιστροφή τους στο Ρέντη…

Δεν είχε λίγους ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός σε Εθνικές ομάδες και αυτήν τη φορά. Συνολικά 14 παίκτες έλειπαν από το Ρέντη και ουσιαστικά το μισό ρόστερ δεν ήταν στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Για αυτό άλλωστε και ο ίδιος πήρε παίκτες από το τμήμα των Νέων για τη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, από τη στιγμή που αρκετοί ποδοσφαιριστές του έλειπαν.

Έτσι φυσικά είχε και τη δυνατότητα να δει και άλλα παιδιά της ακαδημίας και να παρατηρήσει την εξέλιξή τους, σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Αρκετοί από τους διεθνείς που έλειπαν αυτό το διάστημα θα είναι στη σημερινή απογευματινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη. Η ομάδα επιστρέφει ξανά στη δουλειά, μετά από το ρεπό που είχαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, όσοι δεν ήταν διεθνείς.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που έλειπαν με την εθνική Ελλάδας, οι Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Μασούρας, θα είναι κανονικά στη σημερινή απογευματινή προπόνηση από τη στιγμή που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους την Κυριακή με το ματς κόντρα στην Ιρλανδία. Ο Γιάρεμτσουκ ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στο 1-1 με την Τσεχία χθες βράδυ, αν προλάβει θα βρίσκεται σήμερα στο Ρέντη.

Επίσης σήμερα, Τρίτη, πρόκειται να είναι κανονικά στο Ρέντη και ο Κάρμο ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν παίζει στο τελευταίο ματς της Αγκόλα, άρα πήρε νωρίτερα το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Την Τετάρτη συμπληρώνεται το παζλ

Οι επιστροφές για τον Ολυμπιακό ολοκληρώνονται την Τετάρτη. Τότε αναμένεται να είναι πίσω στη χώρα μας ο Πιρόλα ο οποίος παίζει απόψε με την Ιταλία U21 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ιρλανδίας. Επίσης σήμερα θα αγωνιστεί και ο Ελ Κααμπί με το Μαρόκο απέναντι στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία, ενώ οι πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» Κουτσίδης, Μπακούλας, Κωστούλας, Μουζακίτης, Αποστολόπουλος θα αντιμετωπίσουν σήμερα την Κροατία με τις Ελπίδες και την Τετάρτη θα είναι κανονικά στο Ρέντη.