Πότερ: «Για να ξεπεράσω την απόλυσή μου από την Τσέλσι, πήγα μέχρι και σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ»

Γκρέιαμ Πότερ

i

© Imago

Πότερ: «Για να ξεπεράσω την απόλυσή μου από την Τσέλσι, πήγα μέχρι και σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:00 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 27.09.2024

Ο Γκρέιαμ Πότερ αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους... έπνιξε τον πόνο την αποχώρησης από την Τσέλσι.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, ο Γκρέιαμ Πότερ παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην «The Telegraph» και μεταξύ άλλων επεξήγησε τους τρόπους με τους οποίους... έπνιξε τον πόνο της απομάκρυνσης από τον «μπλε» πάγκο.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο ματς του Πότερ στον πάγκο της ομάδας του δυτικού Λονδίνου ήταν η εντός έδρας αποτυχία απέναντι στην Άστον Βίλα τον Απρίλιο του 2023 (0-2) όπου αποδοκιμάστηκε μάλιστα από φίλους των μπλε στο ημίχρονο, με τον Άγγλο προπονητή να αφήνει το «Στάμφορντ Μπριτζ» έχοντας ρεκόρ 12 νίκες - 8 ισοπαλίες -11 ήττες σε 31 συνολικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

«Κατά κάποιον τρόπο, είναι σαν τη στεναχώρια, γίνεται καλύτερα με τον καιρό. Όταν κάποιος χάνει τη δουλειά του, υπάρχει απογοήτευση, θυμό και ίσως πικρία. Για να ξεπεράσω τη φυγή μου από την Τσέλσι, πέρασα λίγο χρόνο με τον Steve Borthwick στην ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας. Πήγα στην Αμερική και παρακολούθησα μερικά από τα αθλήματα εκεί. Πήγα στα Φώκλαντ και έκανα μια συζήτηση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της κι επίσης πήγα μέχρι και σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ, παρότι ο γιος μου δεν ήταν fan όσο εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην τεχνικός των «μπλε».