Ποτσετίνο για την αποχώρηση από την Τσέλσι: «Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, αλλά πιστεύαμε σε αυτήν την ομάδα»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ποτσετίνο για την αποχώρηση από την Τσέλσι: «Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, αλλά πιστεύαμε σε αυτήν την ομάδα»

Παύλος Κουστέρης 13:53 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 15.06.2024

Ο Ποτσετίνο έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι...

Η αποχώρηση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και η έλευση του Έντσο Μαρέσκα, έφερε τη νέα εποχή στην Τσέλσι. Μετά από μία δύσκολη σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα, οι «μπλε» αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή, με τον Αργεντίνο τεχνικός να αποτελεί παρελθόν.

Ο ίδιος μέσα από τα social media έστειλε το πρώτο του μήνυμα, θέλοντας να ευχαριστήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο ποδοσφαιρικός σύλλογος για όλους εσάς και γι' αυτό δουλεύουμε τόσο σκληρά για να σας προσφέρουμε μια Τσέλσι για την οποία μπορείτε να είστε περήφανοι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το επίπεδο στο οποίο έφτασε η ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες και το προσωπικό εργάστηκαν όλοι τόσο σκληρά για να ανεβάσουν τα στάνταρ τους, αξίζουν μεγάλη αναγνώριση και ελπίζω να το νιώσατε κι εσείς αυτό στον τρόπο με τον οποίο απέδωσαν στο γήπεδο.

Ξέρουμε ότι υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, αλλά πάντα πιστεύαμε σε αυτή την ομάδα και ότι θα φτάναμε σε ένα σταθερό επίπεδο. Πιστεύω ότι οι εμπειρίες της φετινής σεζόν και η μεγάλη βελτίωση που είδαμε, ελπίζω ότι θα κάνει τους παίκτες πιο δυνατούς για το μέλλον. Ήταν ευχαρίστηση να δουλέψω μαζί σας και εκτιμούμε τους ισχυρούς δεσμούς που δημιουργήσαμε τον τελευταίο χρόνο μαζί».

Στην συνέχεια ο Ποτσετίνο θέλησε να δώσει τις ευχές του στην ομάδα για τη συνέχεια λέγοντας: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας τα καλύτερα για την επόμενη σεζόν και μετέπειτα.

Ελπίζω να περάσετε όλοι σας ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Μεγάλη αγκαλιά από εμάς».