Ποτσετίνο: «Πρέπει να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας...»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ποτσετίνο: «Πρέπει να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας...»

Κώστας Τσιακλής • 11:58 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, μίλησε για τη νέα ήττα από την Μπρέντφορντ.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δήλωσε πως αυτός και οι παίκτες του θα πρέπει να κατηγορήσουν τους εαυτούς τους για την ήττα από την Μπρέντφορντ.

Η Τσέλσι ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από την Μπρέντφορντ και είχε ένα νέο πισωγύρισμα στην προσπάθεια της να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Πλέον οι «μπλε» είδαν την αντίπαλο τους να τους προσπερνά και να βρίσκονται προσωρινά στην 11η θέση με 12 βαθμούς.

Ο προπονητής του συλλόγου, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης και είπε πως αυτός και οι παίκτες του θα πρέπει να κατηγορήσουν τους εαυτούς τους αφού δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα όταν είχαν την ευκαιρία. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός είπε τα εξής: 

«Η ανάλυση είναι ξεκάθαρη γιατί στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να σκοράρουμε και δεν το κάναμε. Αυτό είναι εύκολο. Όταν κυριαρχείς και δημιουργείς ευκαιρίες, δεν δέχεσαι φάσεις, πρέπει να σκοράρεις. Αν δεν σκοράρεις, πρέπει να κατηγορήσεις τον εαυτό σου. Έτσι κατηγορούμε τους εαυτούς μας γιατί δεν ήμασταν άσχημοι και αποτελεσματικοί μπροστά στην εστία. Μερικές φορές χρειάζεσαι και λίγη τύχη και αν συμβεί αυτό, αλλάζει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Κρατήσαμε την πεποίθηση παρόλο που δεν σκοράραμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούμε να δεχόμαστε τέτοιου είδους γκολ. Είναι λάθος μας και γι' αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε παίξει με τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ αυτή τη σεζόν και η ομάδα πήγε πολύ καλά. Όταν παζίουμε αυτό το είδος παιχνιδιού όπως το σημερινό ή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κυριαρχούμε αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε όταν η άμυνα είναι τόσο βαθιά.

Δυσαρεστημένος ο Ποτσετίνο με τον αγώνα Παραμονή Χριστουγέννων επειδή θα χάσει την επέτειο γάμο του
PREMIER LEAGUE

10:50 - 29.10.2023

Δυσαρεστημένος ο Ποτσετίνο με τον αγώνα Παραμονή Χριστουγέννων επειδή θα χάσει την επέτειο γάμο του

Για πρώτη φορά από το 1995, αγώνας της Premier League θα διεξαχθεί στις 24 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα αυτός της Τσέλσι κόντρα στην Γουλβς. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος θα πρέπει να απουσιάσει από την επέτειο του γάμου του.

Υπάρχουν πολλά κορμιά μέσα στην περιοχή και παλεύουμε να σκοράρουμε. Αλλά σε διαφορετικά παιχνίδια, όταν έχουμε παίξει με την Άρσεναλ ή τη Λίβερπουλ, η ομάδα πήγε πολύ καλά. Γι' αυτό δεν ανησυχούμε. Πρέπει να κερδίσουμε την Τετάρτη (κόντρα στην Μπλάκμπερν για το Carabao Cup) και μετά να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Τότεναμ».