Ποτσετίνο: «Το μέλλον μου στην Τσέλσι δεν είναι στα χέρια μου»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

PrTScr

Ποτσετίνο: «Το μέλλον μου στην Τσέλσι δεν είναι στα χέρια μου»

Κώστας Τόπας 10:27 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 29.05.2024

Μετά τη σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Τότεναμ, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του στον πάγκο της Τσέλσι.

Η πρώτη σεζόν του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο τιμόνι της Τσέλσι δεν είναι καθόλου εύκολη. Το αντίθετο. Μια συνεχής θάλασσα αμφιβολιών για την κατεύθυνση της ομάδας και για τη φιγούρα της.

Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, η Τσέλσι έχει βρει ξανά την χαμένη της φόρμα υπό την καθοδήγηση του Αργεντινού τεχνικού, με θεμέλια που δημιουργούνται ενόψει της νέας σεζόν παρά τους πολλαπλούς τραυματισμούς.

Τι αποφάσισε η Λίβερπουλ για το «αντίο» του Κλοπ
PREMIER LEAGUE

09:21 - 03.05.2024

Τι αποφάσισε η Λίβερπουλ για το «αντίο» του Κλοπ

Η Λίβερπουλ σχεδίαζε, μετά την κατάκτηση του Carabao Cup, ότι, ακόμη και αν η ομάδα δεν κέρδιζε περισσότερους τίτλους, θα γινόταν παρέλαση με λεωφορείο για να τιμήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της σεζόν. Κάτι που τελικά δεν θα γίνει...

Μετά τη σημαντική και επάξια νίκη επί της Τότεναμ (2-0), ο Αργεντινός τεχνικός, που έπαιξε 400 παιχνίδια στην Αγγλία ως προπονητής, δεν ξεκαθάρισε τις αμφιβολίες για το άμεσο μέλλον του.

«Το μέλλον μου δεν είναι στα χέρια μου. Είναι αρκετά. Όλοι οι μάνατζερ χρειάζονται χρόνο για να μεταφράσουν τις ιδέες και τη φιλοσοφία τους. Δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν ξέρω αν με κρίνουν οι ιδιοκτήτες. Είναι δύσκολο να δεις κάθε εβδομάδα ότι βρίσκομαι υπό έλεγχο και κρίση. «Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα είμαι εδώ ή όχι την επόμενη σεζόν», είπε.

Αν και ήθελε να ξεκαθαρίσει τι χρειάζεται η Τσέλσι για να επιστρέψει στη δόξα των τελευταίων 20 ετών. «εν μπορώ να πω τίποτα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μετά την απόφαση, αν θέλουμε να ταιριάξουμε με την ιστορία της Τσέλσι, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Θα δούμε αν έχουμε χρόνο να χτίσουμε με αυτόν τον τρόπο».