Ο Ζιντσένκο απείλησε τον Μούντρικ για το λονδρέζικο ντέρμπι - «Θα του ξεριζώσω τα @@@»

Ο Ζιντσένκο.

Ο Ζιντσένκο απείλησε τον Μούντρικ για το λονδρέζικο ντέρμπι - «Θα του ξεριζώσω τα @@@»

Sportal newsroom 15:58 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.08.2024

Ο Ολεξάντερ Ζιντσένσκο απείλησε ότι θα κάνει ζημιά στον Μικάιλο Μούντρικ αν σκοράρει στο ντέρμπι Τσέλσι – Άρσεναλ.

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και οι σύλλογοι ρίχνονται ξανά στη μάχη μέχρι την επόμενη διακοπή τον Νοέμβριο.

Με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων υπάρχουν αρκετά ντέρμπι ανά την Ευρώπη κι ένα απ’ αυτά είναι στην Premier League, όπου η Τσέλσι του Ουκρανού Μικάιλο Μούντρικ θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ του συμπατριώτη του Ολεξάντρ Ζιντσένκο. Οι δύο άσοι της εθνικής Ουκρανίας επιστρέφουν στις ομάδες τους χαρούμενη, αφού με την Ουκρανία διεκδικούν τη συμμετοχή στο Euro 2024 της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ζιντσένκο της Άρσεναλ είδε τον Μούντρικ αλλαγμένο στην εθνική. Μην ξεχνάμε ότι η Τσέλσι δαπάνησε τον περασμένο Γενάρη 70 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σαχτάρ. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά πλέον δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Σκόραρε πρόσφατα με την Τσέλσι και πριν λίγες μέρες πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με την Ουκρανία κόντρα στη Μάλτα.

Τώρα γύρισε στην Αγγλία με τον Ζιντσένκο και ο τελευταίος σε ερώτηση που δέχθηκε για την επερχόμενη κόντρα τους κι αν θέλει του πει πει κάτι, θέλησε να του στείλει μήνυμα με αρκετή δόση χιούμορ φυσικά. Συγκεκριμένα, ο Ζιντσένκο απάντησε: «Του είπα ότι αν σκοράρει εναντίον μας στο ντέρμπι θα του ξεριζώσω τα @@@».