«Εξάρα» με χατ τρικ του Μαντουέκε για την Τσέλσι στο Γουλβερχάμπτον - Ισοπαλία ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ
i

©imago

«Εξάρα» με χατ τρικ του Μαντουέκε για την Τσέλσι στο Γουλβερχάμπτον - Ισοπαλία ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ

Δημήτρης Χούπης 18:03 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 25.08.2024

Η Τσέλσι πήρε μια ευρεία νίκη με 6-2 απέναντι στη Γουλβς με τον Μαντουέκε να κάνει χατ τρικ, την ίδια ώρα που Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Η Τσέλσι με σόου του Μαντουέκε, που έκανε χατ τρικ, νίκησε με το εμφατικό 6-2 τη Γουλβς και πήρε την πρώτη νίκη στην Premier League.

Το πρώτο μέρος ήταν τρομερό από άποψη θεάματος με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από δύο γκολ και να μπαίνουν τελικά στα αποδυτήρια ισόπαλες. Ο Τζάκσον μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ. Ωστόσο στη συνέχεια οι «λύκοι» πίεσαν και ισοφάρισαν με τον Κούνια ισοφάρισε, αλλά η Τσέλσι πήρε ξανά το προβάδισμα με μία γκολάρα του Πάλμερ στο 45'.

Παρόλα αυτά η Γουλβς ισοφάρισε και πάλι έξι λεπτά μετά με τον Λάρσεν. Στο δεύτερο μέρος όμως οι παίκτες του Έντσο Μαρέσκα έδωσαν παράσταση για έναν, με τον Μαντουέκε να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα των «λύκων». Αρχικά στο 49' ο Άγγλος επιθετικός έκανε το 2-3 και στο 58' ο ίδιος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τσέλσι. Πέντε λεπτά μετά ο 22χρονος με το τρίτο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-5. Μάλιστα και στα τρία γκολ του Μαντουέκε ο Πάλμερ ήταν αυτός που έδωσε τις ασίστ. Στο 79' ο Ζοάο Φέλιξ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Μπόρνμουθ - Νιούκαστλ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Vitality ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ για τη 2η αγωνιστική της Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για το γκολ, το οποίο το βρήκαν τα «κεράσια». Στο 37ο λεπτό ο Σεμένιο έδωσε στον Ταβερνίερ κι αυτός σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ιραόλα.

Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα του Έντι Χάου ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και στο 76ο λεπτό ο Άντονι Γκόρντον ισοφάρισε εξ επαφής. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ουαταρά έκανε το 2-1 για την Μπόρνμουθ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο παίκτης των «κερασιών» σκόραρε με το χέρι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ