Επέστρεψε στις νίκες με καταπληκτικό Κόβατσιτς η Σίτι - Ο φοβερός Σακά... καθάρισε για την Άρσεναλ

Επέστρεψε στις νίκες με καταπληκτικό Κόβατσιτς η Σίτι - Ο φοβερός Σακά... καθάρισε για την Άρσεναλ

Δημήτρης Χούπης 18:59 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 05.10.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστική τον Κόβατσιτς επικράτησε με 3-2 της Φούλαμ, την ίδια ώρα που ο Σακά με δύο ασίστ και ένα γκολ έδωσε τη νίκη με 3-1 στην Άρσεναλ απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-2 της Φούλαμ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Λονδίνου ξεκίνησε καλά, έχοντας τις στιγμές της για ένα γκολ, το οποίο βρήκε στο 26'. Ο Ραούλ Χιμένεθ βρέθηκε με πλάτη στην εστία, έκανε ένα τακουνάκι βρήκε τον Αντρέας Περέιρα κι αυτός με εξ επαφής σουτ άνοιξε το σκορ για τη Φούλαμ. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Τραορέ αστόχησε από ευνοϊκό σημείο.

Στο 32' οι «πολίτες» βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Κόβατσιτς, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή με τον Κροάτη, να σουτάρει από το όριο της περιοχής για το 2-1. Στο 83ο λεπτό ο Ντοκού με ένα τρομερό γκολ έκανε το 3-1, αλλά ο Μουνίθ στο 89' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Άρσεναλ - Σαουθάμπτον

Την ίδια ώρα η Άρσεναλ επικράτησε με ανατροπή 3-1 της Σαουθάμπτον έχοντας τον Σακά σε τρομερή μέρα με δύο ασίστ και ένα γκολ.

Στο πρώτο μέρος η Άρσεναλ είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της, αλλά δεν απειλούσε ιδιαίτερα, καθώς οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν εξαιρετικά. Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε και οι «άγιοι» άνοιξαν το σκορ στο 55' με τον Άρτσερ.

Η χαρά για τους παίκτες της Σαουθάμπτον δεν κράτησε για πολύ, αφού τρία λεπτά μετά ο Χάβερτς ισοφάρισε για τους «κανονιέρηδες», ενώ στο 68' ο Μαρτινέλι έκανε το 2-1 για την Άρσεναλ. Ο Σακά στο 89ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία