Επιστροφή στις νίκες μετά από έναν μήνα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πέρασε με «τριάρα» από το Λονδίνο η Άστον Βίλα
i

©imago

Επιστροφή στις νίκες μετά από έναν μήνα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πέρασε με «τριάρα» από το Λονδίνο η Άστον Βίλα

Δημήτρης Χούπης 19:13 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 19.10.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες μετά από έναν μήνα, επικρατώντας με 2-1 της Μπρέντφορντ, τρίποντο και για την Άστον Βίλα που νίκησε με 3-1 τη Φούλαμ στο Λονδίνο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες μετά από έναν μήνα, αφού επικράτησε με 2-1της Μπρέντφορντ με ανατροπή στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Μπρέντφορντ άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 45+5' ο Ντάμσγκααρντ εκτέλεσε κόρνερ και ο Πίνοκ πήδηξε πιο ψηλά από όλους για το 1-0. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με τον Γκαρνάτσο που με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1.

Δεν έμειναν εκεί όμως οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 62' με τον Χόιλουντ, που με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1.

Φούλαμ - Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 3-1 της Φούλαμ στο Λονδίνο και ανέβηκε στην τετράδα.

Ο Ραούλ Χιμένεθ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λονδίνου στο 5' αλλά τέσσερα λεπτά μετά οι «βίλανς» ισοφάρισαν με τον Ρότζερς. Στο 26ο λεπτό οι «κότατζερς» είχαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν ξανά μπροστά στο σκορ αλλά ο Μαρτίνεθ απέκρουσε το πέναλτι του Περέιρα.

Ο Γουότκινς στο 59' έκανε το 2-1 για τη Βίλα και πέντε λεπτά μετά η Φούλαμ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Άντερσεν. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι βρήκαν και τρίτο τέρμα με το αυτογκόλ του Ντιόπ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία