Από τον παράδεισο στην κόλαση η Νότιγχαμ, φώναξε παρών η Μπράιτον για Ευρώπη με εξάρα!

Μπρέντφορντ

i

© Photo by Marc Atkins/Getty Images

Από τον παράδεισο στην κόλαση η Νότιγχαμ, φώναξε παρών η Μπράιτον για Ευρώπη με εξάρα!

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:01 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 14.08.2024

Η Νότιγχαμ κρατούσε στα χέρια της μια νίκη «χρυσάφι», όμως η Μπρέντφορντ... αγρίεψε από το 80' και μετά και έκανε την ολική ανατροπή (2-1), ενώ η Μπράιτον διέλυσε τη Γουλβς με 6-0 και έμεινε «ζωντανή» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έχασε τεράστια ευκαιρία η Νότιγχαμ Φόρεστ! Η ομάδα του Στιβ Κούπερ παρότι προηγήθηκε, δεν άντεξε στο «Gtech Community», με την Μπρέντφορντ να φτάνει στην ολική ανατροπή και να πανηγυρίζει τη νίκη με 2-1.

Έτσι, οι «κόκκινοι» έμειναν στο +1 από τις τρεις ομάδες της επικίνδυνης ζώνης, οι οποίες μάλιστα έχουν και παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, οι «σφήκες» παρέμειναν στην 9η θέση με 50 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να ήταν ανώτεροι, όμως η Φόρεστ «χτύπησε» κόντρα στη ροή της αναμέτρησης στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45+1') και άνοιξε το σκορ χάρη σε γκολ του Ντανίλο.

Εκεί που φάνηκε να αντέχουν οι φιλοξενούμενοι, στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού η Μπρέντφορντ έφερε τούμπα το ματς. Η αρχή έγινε στο 82' με τον Τόνεϊ, ενώ ο Ντα Σίλβα με ένα υπέροχο γκολ στο 90+4' διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Την ίδια ώρα, η Μπράιτον έδωσε ποδοσφαιρική παράσταση κόντρα στη Γουλβς, την οποία και «πάτησε» με 6-0! Ντενίζ Ουντάβ, Πασκάλ Γκρος και Ντάνι Γουέλμπεκ έβαλαν από δύο γκολ και έστειλαν τους «γλάρους» στο -2 από την πεντάδα με δύο ματς λιγότερα.

Νωρίτερα, η Κρίσταλ Πάλας επιβλήθηκε 4-3 της Γουέστ Χαμ σε ένα άκρως χορταστικό ματς, με τα «σφυριά» να παραμένουν σε μπελάδες όσον αφορά την παραμονή τους, αφού βρίσκονται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τους «αετούς» να ξεμπερδεύουν, όντως στο +11 από αυτή.