Σκάνδαλο στην Premier League: «Κοιμήθηκα με τον άντρα σου»

Σκάνδαλο στην Premier League: «Κοιμήθηκα με τον άντρα σου»

Sportal newsroom 13:43 - 25.08.2024

Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League, πήγε κρυφά με την ερωμένη του στο σπίτι του κι εκεί τους «έπιασε» η σύζυγός του.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι για άλλη μια φορά στο επίκεντρο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα εξωαθλητικά θέματα. Για άλλη μια φορά, ο βρετανικός Τύπος απηχεί ένα ερωτικό σκάνδαλο που αφορά έναν σταρ της Premier League , το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται, αλλά λέγεται ότι έπαιξε στο τελεταίο Euro 2024. Η ιστορία έχει τα δικά της, λόγω του πόσο μπερδεμένη είναι. 

Ωστόσο, συνοψίζεται σε μια φράση: Η γυναίκα παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή μέσα από τις κάμερες ασφαλείας όταν μπήκε στο σπίτι με την ερωμένη του, η οποία από την πλευρά της θέλησε να της στείλει μια φωτογραφία από τη «στιγμή» που ήταν στο κρεβάτι με ένα μήνυμα: «Κοιμήθηκα με τον άντρα σου». Σύμφωνα με το «Mail Online», που ανακάλυψε την ιστορία, το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει. 

Πηγή υποστήριξε ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής έφερε την αγαπημένη του στο διαμέρισμα ενώ η σύζυγός του έκανε διακοπές με τα μικρά τους παιδιά. «Η σύζυγος ήταν εντελώς σοκαρισμένη και ραγισμένη γιατί τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για κάτι τέτοιο». Τα προαναφερθέντα Μέσα υποστηρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε να πείσει τη σύζυγό του ότι η φωτογραφία που εστάλη μέσω Instagram ήταν ψευδής.

Όμως οι εικόνες ασφαλείας δεν λένε ψέματα και επιβεβαίωσαν ότι η άγνωστη γυναίκα που έστειλε τη φωτογραφία ήταν αυτή που είχε βρεθεί στο σπίτι του. Το πιο παράξενο είναι ότι η εικόνα έδειχνε δύο άτομα στο κρεβάτι, με ένα οικογενειακό πορτρέτο κρεμασμένο στον τοίχο πίσω τους. Η πηγή του «Mail Online» λέει: «Δεν υπάρχει γυρισμός, σημαίνει το τέλος του γάμου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!