Η Αστυνομία θα επισκεφθεί 1.000 σπίτια  στην Αγγλία σε έρευνα που κάνει κατά της πειρατείας
i

Τιάγκο Σίλβα & Ζορζίνιο/©Photo by Ryan Pierse/Getty Images/Ideal Images

Η Αστυνομία θα επισκεφθεί 1.000 σπίτια στην Αγγλία σε έρευνα που κάνει κατά της πειρατείας

Κώστας Τόπας 12:53 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 20.08.2024

Η αστυνομία πρόκειται να επισκεφθεί τις οικίες 1.000 οπαδών της Premier League στο Ηνωμένο Βασίλειο που παρακολουθούν αγώνες μέσω παράνομων υπηρεσιών.

Καθώς το κόστος των Sky, BT Sport και Amazon Prime Video είναι απαραίτητο για την παρακολούθηση όλων των αγώνων της Premier League στην τηλεόραση, οι άνθρωποι έχουν στραφεί σε παράνομες υπηρεσίες. Σύμφωνα με τη Mirror, η αστυνομία επιχειρεί να καταστείλει τον αριθμό των οπαδών που παρακολουθούν παράνομα παιχνίδια.

Πώς θα το κάνει αυτό; Οπως αναφέρουν στο Νησί, η αστυνομία θα επισκεφθεί τις οικίες 1.000 οπαδών, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν βλέπουν αγώνες της Premier League, μέσα από κάποια παράνομη πλατφόρμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται παρόμοια επιχείρηση, με 7.000 οπαδούς να λαμβάνουν επιστολές από την αστυνομία πριν από δύο χρόνια. Τον Μάρτιο του 2019, τρεις streamers φυλακίστηκαν για συνολικά 17 χρόνια και σε έναν από τους άνδρες επιβλήθηκε πρόστιμο σχεδόν 1 εκατομμυρίου λιρών, το οποίο έπρεπε να πληρώσει σε τρεις μήνες, διαφορετικά θα αντιμετωπίσει άλλα έξι χρόνια πίσω από τα κάγκελα.

Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και η μισή... Premier League έχουν στο στόχαστρό τους τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:50 - 06.01.2023

Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και η μισή... Premier League έχουν στο στόχαστρό τους τον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και της μισής... Premier League.

Οι οπαδοί πρέπει να ξοδεύουν τουλάχιστον 18 λίρες το μήνα στο Sky Sports, 8,50 λίρες στο BT Sport και 8,99 λίρες για το Amazon Prime Video για να δουν όλα τα παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει διότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν και ζωντανά την έναρξη των αγώνων.