Η Νότιγχαμ Φόρεστ των δέκα παικτών άντεξε και πήρε την ισοπαλία στο ματς με τη Μπρέντφορντ

Νίκολας Ντομίγκεζ

i

©PrtScr

Η Νότιγχαμ Φόρεστ των δέκα παικτών άντεξε και πήρε την ισοπαλία στο ματς με τη Μπρέντφορντ

Κώστας Τσιακλής • 18:06 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.08.2024

Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπρέντφορντ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ αγωνιζόταν για περίπου 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νιακατέ.

Στο μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής (01/10) στην Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπρέντφορντ έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μούσα Νιακατέ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σκόραρε στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι στο 8' όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Τάιβο Αβονίγι. Στο 23' η ομάδα του Στιβ Κούπερ απείλησε όμως το πλασέ του Άντονι Ελάνγκα κατέληξε άουτ. Η Μπέντφορντ είχε την πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βίταλι Γιάνελτ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και επιχείρησε ένα σουτ όμως ο Ματ Τέρνερ ήταν σε ετοιμότητα και πραγματοποίησε μια καλή απόκρουση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν αφού η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μούσα Νιακατέ για σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλο του. Η Μπρέντφορντ εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και σκόραρε μέσω της στημένης φάσης που κέρδισε. Ο Ματίας Γένσεν σέντραρε και ο Κρίστιαν Νόργκαρντ έπιασε την κεφαλιά, κάνοντας το 0-1. Η φάση εξετάστηκε από το VAR ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά.

Οι «μέλισσες» δεν κράτησαν για πολύ το προβάδισμα τους αφού επτά λεπτά αργότερα η Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε στην ισοφάριση με την απίθανη κεφαλιά του Νικολάς Ντομίνγκες. Μάλιστα αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Αργεντινού με τη νέα του ομάδα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα όμως η Μπρέντφορντ πίεσε στο φινάλε και είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Η κορυφαία της στιγμή ήταν στις καθυστερήσεις του αγώνα, με το πλασέ του Βίσα να σταματάει σε αμυντικό της Νότιγχαμ που βρισκόταν πάνω στη γραμμή τέρματος. Με το αποτέλεσμα αυτό η Νότιγχαμ Φόρεστ παρέμεινε για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη ωστόσο είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς. Από την άλλη η Μπρέντφορντ αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές και βρίσκεται στην 13η θέση με επτά βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ