Δεν γίνονται αυτά: Η Έβερτον από το υπέρ της 2-0 στο 86', ηττήθηκε 2-3 από την Μπόρνμουθ - Πότε μπήκαν τα γκολ των φιλοξενούμενων
i

© Imago

Δεν γίνονται αυτά: Η Έβερτον από το υπέρ της 2-0 στο 86', ηττήθηκε 2-3 από την Μπόρνμουθ - Πότε μπήκαν τα γκολ των φιλοξενούμενων

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:04 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 31.08.2024

Μετά από δύο βαριές ήττες στο ξεκίνημα της Premier League, η Έβερτον «αγκάλιασε» το πρώτο της τρίποντο, όμως στο τέλος το κοντέρ έγραψε 0/3...

Πλούσιο ήταν το θέαμα στα απογευματινά ματς του Σαββάτου (31/8) για την 3η αγωνιστική της Premier League, με την «αυτοκτονία» της Έβερτον και το διπλό της Άστον Βίλα στο Λέστερ να ξεχωρίζουν.

Συγκεκριμένα, τα Ζαχαρωτά υποδέχτηκαν την Μπόρνμουθ και έψαξαν την πρώτη νίκη μετά από δύο βαριές ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος κόντρα σε Τότεναμ και Μπράιτον.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο Κιν άνοιξε το σκορ στο 50΄ και επτά λεπτά αργότερα ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν διπλασίασε τα τέρματα. Όλα έδειχναν πως η Έβερτον θα πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο, όμως η Μπόρνμουθ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και τα δεδομένα στο φινάλε άλλαξαν δραματικά.

Από το 87ο λεπτό μέχρι το 90+6΄ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα 3 (!) φορές με τους Σεμένγιο (87΄), Κουκ (90+2΄) και Σινιστέρα (90+6΄) κι έκαναν μία απίθανη ανατροπή (2-3), την οποία δεν βλέπουμε συχνά.

Από την άλλη, η Άστον Βίλα επικράτησε εκτός έδρας της Λέστερ (1-2) κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Άρσεναλ. Έπειτα από μία πανέξυπνη κομπίνα, ο Ονάνα βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και είχε εύκολο έργο για το 0-1 στο 28ο λεπτό. Στην επανάληψη το σκηνικό του ματς παρέμεινε ίδιο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ, το οποίο και βρήκαν στο 64΄.

Ο Ντουράν με μία άπιαστη κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 0-2, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Αλεπούδες ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Μπουονανότε στο 73ο λεπτό.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουλβς η μπίλια έκατσε στο «Χ». Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μπήκε δυναμικά και με το καλημέρα (10΄) ο Γουντ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως αυτό δεν κράτησε πολύ.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άμεση «απάντηση» με τον Μπελεγκράντε, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και χάρισε στους «πορτοκαλί» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις, Ίπσουιτς και Φούλαμ έμειναν ισόπαλες στη μεταξύ τους «μάχη» (1-1), ενώ η Μπρέντφορντ «λύγισε» τη Σαουθάμπτον (3-1).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ