Ισοπαλία για την Τσέλσι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας -  Μεγάλη νίκη κόντρα στην Τότεναμ για τη Νιούκαστλ
i

©imago

Ισοπαλία για την Τσέλσι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας - Μεγάλη νίκη κόντρα στην Τότεναμ για τη Νιούκαστλ

Δημήτρης Χούπης 17:31 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 01.09.2024

Η Τσέλσι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο Stamford Bridge, την ίδια ώρα που η Νιούκαστλ επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Η Τσέλσι επέστρεψε στις γκέλες, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο Stamford Bridge για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Οι «μπλε» είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, με τον Μαντουέκε να απειλεί δύο φορές την εστία του Χέντερσον. Αλλά και στις δύο ο Άγγλος επιθετικός αστόχησε. Τελικά η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Τζάκσον, ο οποίος με ωραία προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χέντερσον για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση ήταν η ίδια με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες, αλλά την Κρίσταλ Πάλας να σκοράρει. Ο Έζε στο 54ο λεπτό βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και ισοφάρισε για τους «αετούς».

Νιούκαστλ - Τότεναμ

Η Νιούκαστλ άντεξε στην πίεση της Τότεναμ και τελικά τη νίκησε με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο πρώτο μέρος οι «καρακάξες» ξεκίνησαν με φόρα, απειλώντας με τον Ίσακ στο 6', ενώ έξι λεπτά μετά ο Ρομέρο σκόραρε για την Τότεναμ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 37' η Νιούκαστλ πήρε το προβάδισμα με τον Μπαρνς, ο οποίος πήρε ωραία πάσα από τον Κέλι και με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0.

Η συνέχεια όμως άνηκε στην ομάδα του Λονδίνου, η οποία έχανε πολλές ευκαιρίες και ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Μπερν στο 56'. Από εκεί και έπειτα οι παίκτες του Ποστέκογλου ήταν κυρίαρχοι, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Ίσακ, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Μέρφι και σε κενή εστία έκανε το 2-1.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ