Προπονητής του μήνα ξανά ο Ποστέκογλου

Άγγελος Ποστέκογλου

i

©Premier League

Προπονητής του μήνα ξανά ο Ποστέκογλου

Ιάσονας Τσίλης 19:09 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 14.08.2024

Το βραβείο του κορυφαίου προπονητή του μήνα, κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Άγγελος Ποστέκογλου της Τότεναμ.

Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, βρισκόμενη στην κορυφή της Premier League, αήττητα μετά από οκτώ παιχνίδια.

Κύριος υπεύθυνος για τη μέχρι τώρα επιτυχία της είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός, παρέλαβε μια ομάδα που προερχόταν από μια απ΄ τις χειρότερες χρονιές της και έχει καταφέρει να τη μεταμορφώσει μια απ' τις κορυφαίες στην Αγγλία.

Κέρδισε το βραβείο του μήνα για τον Αύγουστο, οδηγώντας τα «σπιρούνια» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Το Σεπτέμβριο, αναδείχθηκε ξανά καλύτερος προπονητής, έχοντας ακριβώς το ίδιο ρεκόρ με τον Αύγουστο, έχοντας ωστόσο, πιο δύσκολα παιχνίδια.

Ξεκίνησε το μήνα με την εμφατική νίκη με 5-2 απέναντι στη Μπέρνλι, ακολούθησε η εντυπωσιακή ανατροπή στις καθυστερήσεις απέναντι στη Σέφιλντ, ενώ μετά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το «'Εμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Σεπτέμβρης έκλεισε εντυπωσιακά, με την επικράτηση απέναντι στη Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις.

Η Τότεναμ έχει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, όντας ισόβαθμη με την Άρσεναλ και δείχνει, σε πρώτη φάση, φαβορί για είσοδο στην τετράδα και θέλει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει, για την κατάκτηση του τίτλου.