«Λευκή» ισοπαλία για Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πολύτιμος βαθμός για τη Νότιγχαμ μέσα στην έδρα της Τσέλσι!

Φωτ. IMAGO

«Λευκή» ισοπαλία για Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πολύτιμος βαθμός για τη Νότιγχαμ μέσα στην έδρα της Τσέλσι!

Sportal newsroom 18:11 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 06.10.2024

Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ, με τους «κόκκινους διάβολους» να αγνοούν τη νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς, ενώ η Νότιγχαμ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά το 1-1 με την Τσέλσι.

Σε μία αναμέτρηση, που είδαμε μπόλικη τακτική και όχι τις πολλές ευκαιρίες ή τον φοβερό ρυθμό, Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 0-0 για την 7η αγωνιστική της Premier League. Ένα αποτέλεσμα που κράτησε την ομάδα του Τεν Χαχ πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος (14η θέση) και την Άστον Βίλα κοντά στην τετράδα (5η θέση).

Η καλύτερη στιγμή για τους «κόκκινους διαβόλους» ήρθε στο 68ο λεπτό, όταν ο Μπρούνο Φερνάντες τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ οι «χωριάτες» έχασαν τεράστια ευκαιρία στο φινάλε με τον Φιλόγκενε, που δεν κατάφερε να βρει εστία μέσα από την περιοχή.

Την ίδια ώρα στο Λονδίνο η Νότιγχαμ σταμάτησε το καλό σερί της Τσέλσι (1-1) σε ένα παιχνίδι με φρενήρη ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο 49' ο Γουντ με μία προβολή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι «μπλε» έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μαντουέκε.

Και παρόλο που η Νότιγχαμ έμεινε με δέκα παίκτες στο 78ο λεπτό μετά την κόκκινη του Γουόρντ-Πρόουζ, η Τσέλσι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Έτσι, έμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι «κόκκινοι» είναι στην 9η θέση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ