«Τρένο» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... καθάρισε και την Μπόρνμουθ (3-0)
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / © Manchester United

«Τρένο» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... καθάρισε και την Μπόρνμουθ (3-0)

Sportal newsroom 23:50 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 20.08.2024

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε άνετα της Μπόρνμουθ με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Ασταμάτητη η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν της Μπόρνμουθ με 3-0 χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα και έφτασαν στην τέταρτη διαδοχική τους νίκη στην Premier League.

Έτσι, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ πάτησε και με τα δύο πόδια στην πρώτη τετράδα, ενώ τα «κεράσια» παρέμειναν λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 23' άνοιξαν το σκορ με τον Κασεμίρο έπειτα από ασίστ του Έρικσεν. Στη συνέχεια είχαν αρκετές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, όμως τις σπατάλησαν, με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, όντας μπροστά με 1-0.

Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49', ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Σο, ενώ στο 89' ο Ράσφορντ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μετά από ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες/

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα (69’ Νταλότ), Λίντελεφ (88' Μαρτίνες), Σο, Μαγκουάιρ, Κασεμίρο, Έρικσεν (69’ Φρεντ), Φαν ντε Μπέικ (45+2’ Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (69’ Ελάνγκα)

Μπόρνμουθ: Τρέιβερς, Κουκ, Κέλι, Λέρμα (84’ Ρόθγουελ), Μέπαμ, Σολάνκε, Κρίστι (76’ Μουρ), Σμιθ (62’ Στέισι), Σενέσι, Μπίλινγκ (76’ Ντενμπελέ), Άντονι