Σκάνδαλο στην Αγγλία: Προπονητής βρέθηκε να έχει στοιχηματίσει παράνομα πολύ μεγάλα ποσά

Σκάνδαλο στην Αγγλία: Προπονητής βρέθηκε να έχει στοιχηματίσει παράνομα πολύ μεγάλα ποσά

Ιάσονας Τσίλης 09:48 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 14.08.2024

Νέο ζήτημα παράνομου στοιχηματισμού προέκυψε στην Αγγλία, με έναν προπονητή, το όνομα του οποίου μένει άγνωστο για νομικούς λόγους να έχει τζογάρει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ σε κάθε λογής παιχνίδια.

Τα στοιχηματικά σκάνδαλα δίνουν και παίρνουν στο νησί, με νέα υπόθεση να έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την «Athletic», ένας προπονητής βρέθηκε να έχει στοιχηματίσει λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ συνολικά, σε διάφορες αναμετρήσεις.

Διέθετε μάλιστα, οκτώ διαφορετικούς λογαριασμούς και παραδέχθηκε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τον τζόγο. Η υπόθεση έγινε γνωστή, καθώς δύο ποδοσφαιριστές είχαν κατηγορηθεί ότι τον εκβίαζαν.

Η πλειοψηφία των στοιχημάτων του προπονητή, αφορούσε ιπποδρομίες, μερικά πονταρίσματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, κατέστησαν παραβίαση των κανονισμών της FA.

Παρόλα αυτά, η υπόθεση κρύφτηκε κάτω από το χαλί και η FA απλώς τον προειδοποίησε. Μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από την αντίστοιχη του Άιβαν Τόνεϊ, ο οποίος θυμίζουμε ότι δέχθηκε ποινή αποκλεισμού οκτώ μηνών από κάθε δραστηριότητα για πάνω από 200 στοιχηματικές παραβάσεις την περσινή σεζόν.

Ο χειρισμός της FA στην υπόθεση προκαλεί αρκετά ερωτηματικά και η σιγή ιχθύος που επικράτησε, παραξενεύει αρκετό κόσμο που θεωρεί ότι προσπαθεί να κρύψει τη μη συνέπεια της πειθαρχικής διαδικασίας.

Η μητέρα του Μαγκουάιρ «υψώνει ασπίδα προστασίας» στον γιό της - «Αυτό που περνάει ο Χάρι, ξεπερνάει κατά πολύ τα πλαίσια του ποδοσφαίρου»
PREMIER LEAGUE

13:52 - 14.09.2023

Η μητέρα του Μαγκουάιρ «υψώνει ασπίδα προστασίας» στον γιό της - «Αυτό που περνάει ο Χάρι, ξεπερνάει κατά πολύ τα πλαίσια του ποδοσφαίρου»

Η μητέρα του Χάρι Μαγκουάιρ πραγματοποίησε δήλωση, στην οποία υπερασπίζεται τον γιο της, αφού δηλώνει πολύ στεναχωρημένη για τα όσα περνάει το παιδί της, μέσω της πολύ σκληρής και άδικης κριτικής.

Ο προπονητής, σύμφωνα με πληροφορίες στοιχημάτισε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, έχοντας «χασούρα» 300 χιλιάδων ευρώ, συνολικά σε όλη τη σεζόν. Τα πονταρίσματα του κυμαίνονταν από 5 έως 450 ευρώ και συμπεριλάμβαναν πληθώρα παιχνιδιών, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό αν στοιχημάτισε ποτέ σε αγώνα της δικής του ομάδας.