Νίκη με σόου του Χάαλαντ για τη Μάντσεστερ Σίτι - «Τεσσάρα» της Τότεναμ απέναντι στην Έβερτον
i

©imago

Νίκη με σόου του Χάαλαντ για τη Μάντσεστερ Σίτι - «Τεσσάρα» της Τότεναμ απέναντι στην Έβερτον

Δημήτρης Χούπης 18:58 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 24.08.2024

Άνετο απόγευμα είχε η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ, οι οποίες νίκησαν με 4-1 και 4-0 τις Ίπσουιτς και Έβερτον αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία νίκησε με 4-1 την Ίπσουιτς, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει ακόμα τρία γκολ στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο 15λεπτου της αναμέτρησης ήταν αρκετά... τρελό. Μόλις στο 7' οι «Tractor Boys» άνοιξαν το σκορ με τον Σμόντικς να «νικάει» στο τετ α τετ τον Έντερσον. Ωστόσο μέσα σε τρία λεπτά οι «πολίτες» ξέσπασαν και σκόραραν τρία γκολ, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παικτών της Ίπσουιτς.

Αρχικά στο 12' ο Χάαλαντ από τα έντεκα βήματα ισοφάρισε και στο 14' ο Ντε Μπρόινε, πήρε το δώρο του Μούριτς και έκανε το 2-1. Ωστόσο οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δεν έμειναν εκεί, αφού ένα λεπτό μετά πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Νορβηγό ξανά μετά από λάθος του Μούριτς. Ο Χάαλαντ με το τρίτο προσωπικό του γκολ στο 89' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τότεναμ - Έβερτον

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Τότεναμ, επικρατώντας με 4-0 της Έβερτον στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Τότεναμ είχε τον έλεγχο του πρώτου μέρους, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Από το 3' μέχρι το 11' είχε τρεις καλές στιγμές, αλλά το γκολ ήρθε στο 14ο λεπτό με τον Μπισούμα, ο οποίος πέτυχε ένα όμορφο γκολ λίγο έξω από την περιοχή. Εννέα λεπτά μετά ο Σον, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πίκφορντ και σε κενή εστία σκόραρε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Λονδίνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λονδίνου πέτυχε ακόμα δύο γκολ και... καθάρισε τη νίκη. Στο 71' ο Ρομέρο με κεφαλιά έκανε 3-0 και έξι λεπτά μετά ο Σον μετά από ασίστ του Φαν ντε Βεν διαμόρφωσε το 4-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ