Νικηφόρο ξεκίνημα με σούπερ Σάκα η Άρσεναλ - Ισοπαλία για Νότιγχαμ και Μπόρνμουθ
i

©imago

Νικηφόρο ξεκίνημα με σούπερ Σάκα η Άρσεναλ - Ισοπαλία για Νότιγχαμ και Μπόρνμουθ

Δημήτρης Χούπης 19:05 - 17.08.2024

Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Γουλβς με τον Μπουκάγιο Σάκα να έχει γκολ και ασίστ, την ίδια ώρα που η Νότιγχαμ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπόρνμουθ.

Με το δεξί ξεκίνησε τη χρονιά η Άρσεναλ, η οποία πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Γουλβς του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου είκοσι λεπτά.

Στο πρώτο μέρος οι «κανονιέρηδες» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και στο 25ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Σάκα έβγαλε μια ωραία σέντρα και ο Χάβερτς με το κεφάλι έκανε το 1-0 για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου. Οι «λύκοι» όμως είχαν τις στιγμές τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν εστία.

Τελικά η Άρσεναλ «καθάρισε» τη νίκη στο 74ο λεπτό με τον Σάκα, ο οποίος μετά από ασίστ του Χάβερτς σκόραρε και έκανε το 2-0.

Νότιγχαμ - Μπόρνμουθ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Νότιγχαμ και Μπόρνμουθ. Ο Κρις Γουντ άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό, ενώ στο 32' τα «κεράσια» ισοφάρισαν με τον Ουαταρά αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι» προσπάθησαν να κρατήσουν το προβάδισμα, αλλά δεν το κατάφεραν αφού στο 88' η Μπόρνμουθ ισοφάρισε με τον Σεμένιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Άνετο πέρασμα από το Goodison Park είχε η Μπράιτον, η οποία νίκησε με 3-0 την Έβερτον. Μιτόμα και Γουέλμπεκ ήταν οι σκόρερ των τριών τερμάτων της ομάδας του Χίρτσελερ. Την ίδια ώρα και η Νιούκαστλ, που έπαιζε με δέκα, πήρε αγχωτική νίκη με 1-0 επί της Σαουθάμπτον.

Στο 28ο λεπτό ο Σαρ αποβλήθηκε, αλλά στο 45' ο Ζοέλιντον σκόραρε για τις «καρακάξες» και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ