«Απογειώθηκε» με την Ρολς Ρόις ο Ράσφορντ και του πήραν την άδεια για έξι μήνες!

«Απογειώθηκε» με την Ρολς Ρόις ο Ράσφορντ και του πήραν την άδεια για έξι μήνες!

Sportal newsroom 17:08 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 18.07.2024

Ανακλήθηκε η άδεια του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάρκους Ράσφορντ για υπερβολική ταχύτητα!

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάρκους Ράσφορντ σε νέα περιπέτεια.

Ο διεθνής παίκτης της αγγλικής ομάδας οδηγούσε την πολυτελή Rolls-Royce του με 170 χιλιόμετρα την ώρα σε αυτοκινητόδρομο, όπου το όριο ήταν 112 χιλιόμετρα την ώρα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ να χάσει την άδεια οδήγησης για διάστημα έξι μηνών! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ράσφορντ συνελήφθη ενώ οδηγούσε τη Rolls-Royce Cullinan στον αυτοκινητόδρομο M60, κοντά στο Μάντσεστερ, με 170 χιλιόμετρα, ενώ στην περιοχή το όριο είναι 112 χιλιόμετρα.

Στην κατάθεσή του ο 26χρονος επιθετικός υποστήριξε ότι οδηγούσε με αυτή την ταχύτητα, γιατί ένιωθε ότι τον καταδίωκαν άγνωστοι και δεν φανταζόταν ότι ήταν η αστυνομία, αφού το περιπολικό ήταν καμουφλαρισμένο.

Το βρετανικό δικαστήριο, όμως, δεν δέχθηκε την δικαιολογία, του αφαίρεσε την άδεια οδήγησης για έξι μήνες και δεν απέσυρε και το πρόστιμο 1.666 λυρών (1.979 ευρώ ) που του είχε επιβάλει τότε. Και ακόμη περισσότερο λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό παραβάσεων που έχει διαπράξει ο παίκτης της Μάντσεστερ.

Η λατρεία του Ράσφορντ για τεκίλα και Narcos τον οδήγησαν σε νέους μπελάδες (vid)
PREMIER LEAGUE

12:29 - 02.02.2024

Η λατρεία του Ράσφορντ για τεκίλα και Narcos τον οδήγησαν σε νέους μπελάδες (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ τιμωρήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το 12ωρο ξεφάντωμα του σε πάρτι, καταναλώνοντας άφθονη τεκίλα στο Μπέλφαστ που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την προπόνηση της ομάδας του.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, κατέστρεψε μια άλλη Rolls-Royce έπειτα από σύγκρουση με άλλο όχημα. Ευτυχώς κανείς από τους οδηγούς και τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Τον Μάιο του 2022, παράλληλα, του είχε επιβληθεί ποινή έξι βαθμών στην άδεια, επειδή είχε υπερβεί την ταχύτητα εντός της αστικής περιοχής του Μάντσεστερ κατά 32 χιλιόμετρα την ώρα.