Κινδυνεύει η θέση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν δεν αλλάξει τακτική

Κινδυνεύει η θέση του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν δεν αλλάξει τακτική

Νεφέλη Μπισμπίκη 17:09 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 05.09.2024

Σε δύσκολη θέση ο Έρικ Τεν Χαγκ, μετά και την ήττα από τη Λίβερπουλ.

Η πίεση όλο και μεγαλώνει για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά μετά την συντριπτική ήττα της από την Λίβερπουλ με 3-0.

Η ομάδα δεν είναι εδώ και καιρό στο καλύτερα της, ενώ φήμες για την αποχώρησή του είχαν δημιουργηθεί και πριν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Sky Sports, το στυλ παιχνιδιού του Έρικ Τεν Χαγκ ελέγχεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν δεν αλλάξει τακτική, η αποχώρηση του από το Ολντ Τράφορντ θα είναι όλο και πιο κοντά.

Ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, πήρε πρόσφατα την υποστήριξη της διοίκησης και πιστεύεται ότι αυτή θα εξακολουθεί να υπάρχει για το άμεσο μέλλον. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, πρέπει να ξεκινήσει να δείχνει η ομάδα του τι μπορεί να κάνει και να κυριαρχεί στα παιχνίδια, διαφορετικά θα κατευθυνθεί προς την έξοδο της Γιουνάιτεντ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!