Εκρηκτική απάντηση στον Αρτέτα από τον 31χρονο προπονητή της Μπράιτον: «Απλά χάνει τον χρόνο του»
i

©IMAGO

Εκρηκτική απάντηση στον Αρτέτα από τον 31χρονο προπονητή της Μπράιτον: «Απλά χάνει τον χρόνο του»

Δημήτρης Χούπης 23:47 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 31.08.2024

Ο τεχνικός της Μπράιτον Φαμπιάν Χουρτζέλερ δεν άφησε ασχολίαστα τα παράπονα του Μικέλ Αρτέτα για την κόκκινη κάρτα του Ντέκλαν Ράις.

Το... τρίτο ημίχρονο στην αναμέτρηση ΆρσεναλΜπράιτον ήταν καυτό.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, ο 31χρονος Φαμπιάν Χουρτσέλερ απάντησε στα παράπονα του προπονητή των «κανονιέρηδων» Μικέλ Αρτέρα, για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ντέκλαν Ράις.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Άρσεναλ έμεινε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Μπράιτον. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, αφού ο διαιτητής Κρις Κάβαναγκ έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ράις.

Οι οπαδοί ήταν έξαλλοι, όταν είδαν στις οθόνες του γηπέδου ότι ο Ράις δέχθηκε κλοτσιά από τον άσο της Μπράιτον Τζόελ Βέλτμαν. Ωστόσο, τότε έγινε αντιληπτό ότι ο Ράις έσπρωξε τη μπάλα μακριά σε μια προσπάθεια να καθυστερήσει την επανεκκίνηση.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Αρτέτα δήλωσε: «Επιστρέψαμε μετά από ένα πολύ δυνατό πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής πήρε μια απόφαση που άλλαξε την πορεία του παιχνιδιού. Έπρεπε να είχαμε νικήσει, αλλά έμεινα έκπληκτος. Έκπληκτος, έκπληκτος, γιατί οι αποφάσεις δεν είχαν συνέπεια.

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν δύο περιστατικά όπου δεν έδωσε τίποτα, μετά σε άλλη κρίσιμη φάση, η μπάλα χτύπησε τη φτέρνα του Ντέκλαν, αυτός γυρίζει, δεν βλέπει τον παίκτη και αγγίζει την μπάλα. Βάσει νόμου μπορεί να το κάνει, αλλά σε αυτό το επίπεδο, είναι ειλικρινά απίστευτο».

Ο Αρτέτα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον αστέρα της Μπράιτον, τον Πέδρο, το οποίο συνέβη στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Βραζιλιάνος γλίτωσε την κάρτα, όταν έδιωξε μακριά τη μπάλα.

Ο τεχνικός Χουρτζέλερ δεν άφησε ασχολίαστα τα παράπονα και απάντησε: «Για μένα είναι καθαρή κόκκινη κάρτα. Σουτάρει την μπάλα μακριά, οπότε υπάρχουν δύο απόψεις.

Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτές τις δύο καταστάσεις. Χάνει τον χρόνο του. Η πρώτη με τον Ζοάο είναι μια καθαρή, σαν φάουλ, στατική κατάσταση και η δεύτερη ήταν μια δυναμική κατάσταση. Ο Ζοάο προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στο παιχνίδι, παρακαλώ, μην συγκρίνετε γιατί στο ποδόσφαιρο, δύο καταστάσεις δεν είναι ποτέ ίδιες».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!