Γκουαρδιόλα: «Δεν παίξαμε σωστά, δυσκολευτήκαμε στις μεταβιβάσεις, είμαι σίγουρος ότι δεν χάσαμε την Premier League»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

prtscr

Γκουαρδιόλα: «Δεν παίξαμε σωστά, δυσκολευτήκαμε στις μεταβιβάσεις, είμαι σίγουρος ότι δεν χάσαμε την Premier League»

Ιάσονας Τσίλης 10:17 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Γουλβς σχολίασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας ότι δεν χάθηκε το πρωτάθλημα επειδή ήρθε ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έπεσε θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης της 7ης αγωνιστικής στην Premier League.

Ηττήθηκε με 2-1 από τη Γουλβς στο «Μολινό», αποτυγχάνοντας να ξεκινήσει με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επίδοση που θα αποτελούσε ρεκόρ για το σύλλογο.

Ο Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του που την οδήγησαν στην ήττα, αλλά τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει πως χάθηκε και ο τίτλος.

«Δεν παίξαμε σωστά και γι' αυτό δυσκολευτήκαμε λίγο στις μεταβάσεις. Όταν ο αντίπαλος αμύνεται τόσο καλά, ο Κόβατσιτς ή ο Ρούμπεν πρέπει να επιτεθούν στους κεντρικούς αμυντικούς, εμείς δεν το κάναμε. Γι' αυτό ήταν πιο δύσκολο.

Αλλά ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Οι παίκτες ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Δεν ξέρω καν πόσες φορές από τότε που είμαι εδώ το έχουν κάνει. Είμαι σίγουρος ότι δεν χάσαμε την Premier League. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πετύχει επτά σερί νίκες, κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ αυτή η ομάδα. Όμως ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά και αμύνθηκε πολύ καλά», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Απρόσμενες ήττες για Σίτι και Γιουνάιτεντ - Άνετες νίκες για Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ - Πρώτη νίκη της Λούτον στην ιστορία της στην Premier
PREMIER LEAGUE

19:00 - 30.09.2023

Απρόσμενες ήττες για Σίτι και Γιουνάιτεντ - Άνετες νίκες για Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ - Πρώτη νίκη της Λούτον στην ιστορία της στην Premier

Γεμάτη εκπλήξεις ήταν η 7η αγωνιστική της Premier League, με τη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ να πέφτουν θύματα εκπλήξεων από τη Γουλβς και την Κρίσταλ Πάλας αντίστοιχα. Αντίθετα εύκολο απόγευμα είχαν η Άρσεναλ που νίκησε 4-0 τη Μπόρνμουθ και η Γούεστ Χαμ που νίκησε με 2-0 τη Μπέρνλι. Ιστορική νίκη για τη Λούτον που πήρε την πρώτη της νίκη στην Premier μετά το 2-1 στην έδρα της Έβερτον.

Ύστερα, μίλησε για το γεγονός ότι παρακολούθησε την αναμέτρηση από την εξέδρα, λόγω τιμωρίας: «Η θέα είναι τέλεια. Σου επιτρέπουν να είσαι εδώ, οπότε ευχαριστώ πολύ την Premier League, γιατί στο Champions League αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Έτσι, μίλησα με τους παίκτες στο ξενοδοχείο πριν από το παιχνίδι, στο ημίχρονο και μετά το ματς. Το κοτόπουλο στο lounge είναι ωραίο, αλλά προτιμώ να είμαι πιο κοντά στους παίκτες και να μυρίζω το χορτάρι».